Reamenajare in 10 pasi. Un plan eficient

0

Reamenajare in 10 pasi (2)Te-ai săturat de casa ta, vrei o casă nouă, dar este imposibil? Soluţia este să urmăreşti acest plan de reamenajare în 10 paşi care poate schimba complet aerul casei tale şi îţi poate oferi un nou început în casa ta.

Citeste si: Stilul minimalist. Principii si caracteristici

Nimic nu impulsionează o familie mai mult decât momentul în care alegi fie o casă nou, fie – soluţia facilă şi de compromis, care înseamna un plan de reamenajare în 10 paşi.

Pot să vă spun că am experimentat bucuria pe care o aduce acest plan de reamenajare în 10 paşi şi, cu mici ajustari, în funcţie de fiecare caz în parte ideile sunt bune şi uşor de pus în practică.

Multe din detaliile acestui plan de reamenajare în 10 paşi le poţi face singur. Nu mai este o filozofie să zugrăveşti un perete şi oricine poate face mici îmbunătăţiri şi adaptări în casă sau în apartament.

Reamenajare in 10 pasi. Un plan eficient

Reamenajare in 10 pasi (5)Fă-ţi un plan şi stabileşte ce doreşti şi ce urmăreşti de la această reamenajare în 10 paşi. Evaluează ceea ce poţi face şi vezi care sunt costurile estimative. Stabileşte ce fel de ajutor de specialitate îţi trebuie şi fă o lista a materialelor necesare de la vopsea la o nouă baterie pentru baie şi vezi dacă suma totală a investiţiei este pe măsura posibilitaţilor tale.

Elimină din casă tot ceea ce nu-ţi este necesar, tot ceea ce este vechi, stricat sau nefuncţional. Curaţă şi repara mobila, covoarele şi instalaţa sanitară în baie şi bucatarie. Nu omite balconul, cămara şi debaraua. Deseori aceste spaţii nu sunt eficient utilizate.

Citeste si: Stilul personal. Amenajari pe gustul tau

Pune rafturi noi in camară, mai mari şi mai solide, transforma debaraua in dresing şi aruncă toate obiectele inutile din balcon.

Reamenajare in 10 pasi (3)Încearcă o regândire a spațiilor. Ia în calcul desființarea unora dintre pereții interiori și reconfigurarea camerelor.

Citeste si: Lumina naturala din casa. Cum o pui in valoare

Zugrăveşte toată casa într-o singură culoare. Albul este mereu cea mai bună soluţie. Poţi utiliza o tentă de culoare. Cele mai bune alegeri sunt griul, albul cu tentă albastră, albul cu tentă usoară de galben (mai ales pentru camerele întunecate) sau o vaga urmă de verde, pentru camerele de zi. Aşa cum există griurile colorate există şi nuanţele colorate de alb.

Reevaluează toate sursele de iluminat. Lumina este unul din detaliile de bază în decoraţiuni şi un element esenţial de care trebuie să ţii seamă la această reamenajare în 10 paşi.

Citeste si: O casa curata fara efort. Trucuri si idei

Reamenajare in 10 pasi (4)Acordă atenţie maximă bucătăriei. Corpurile suspendate, uşile cu geam ale bufetelor de bucătărie şi un blat nou schimbă complet imaginea încăperii.

Nu renunţa complet la mobila ta. O canapea nouă sau doar o husă pot da un aer nou şi proaspat întregii camere.

Reorganizează biblioteca. Aranjeaz-o dupa regulile practice de aici, si vei avea numai de câştigat.

Citeste si: Cum iti improspatezi casa fara renovare

Ai maximă grijă la detalii. Acestea sunt cele care dau aspectul îngrijit şi confortul unei case. Degeaba ai respectat tot planul de reamenajare în 10 paşi dacă o priză nu merge sau dacă apa picură în baie, de exemplu.

În loc de final, ca o ultimă recomandare pentru acest plan de reamenajare în 10 paşi răsfoieşte câteva reviste înainte şi vezi ce oferte au marile magazine. Deseori acestea sunt o excelentă sursă de inspiraţie şi o provocare care să te pună în mişcare în realizarea acestui plan de reamenajare în 10 paşi.

Spor la treaba!

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply