O casa curata fara efort. Trucuri si idei

0

Este posibil sa-ti pastrezi casa curata fara efort, dar pentru asta ai nevoie de trucuri si idei. Ne-am orientat catre solutiile ecologice de curatat, la ingrediente naturale, care folosite cum trebuie duc la rezultate spectaculoase.

casa curata

O casa curata cu geamuri perfecte

Chiar daca nu este foarte greu sa le cureti, este foarte greu sa le pastrezi curate pentru mai multe vreme. Ploaia, praful sunt inamicii pe care ii poti infrange fara prea mult efort. Dar, poti avea o casa curata fara efort.

Urmele lasate de ploaie pe geamurile exterioare nu vor mai fi vizibile daca, dupa ce le-ai spalat  stergi suprafata exteriorara cu un amestec format din parti egale din alcool si o solutie anticalcar (o lingurita de pudra anticalcar obisnuit, dizolvat intr-un pahar de apa). Pune amestecul intr-un pulverizator, stropeste gramurile exterioare si sterge apoi cu o carpa moale. Geamurile nu vor mai avea urme sau pete dupa ploaie. Solutia care ramane poate fi pastrata si refolosita.

Citeste si: Cum indepartezi petele dupa renovare

Geamurile nu se vor aburi daca vor fi curatate cu un amesteca in parti egale de alcool si glicerina. Aplica solutia pe geamuri, cu un pulverizator si sterge cu o carpa moale. Solutia ramasa poate fi pastrata. Efectul “anti-abur” dureaza doua saptamani.

Solutiile sunt excelente si pentru geamurile cabinei de dus.

O casa curata cu oglinzi de cristal

Oglizile devin stralucitoare, mai mult decat o poate face orice solutie chimica, daca le vei curata cu un amestec format din apa, alcool si amoniac. Dizolva trei plicuri de amoniac pentru prajituri, in jumatate de cana cu apa. Adauga o cantitate identica de alcool medicinal. Stropeste oglinzile cu un pulverizator si sterge-le cu o carpa moale.

Citeste si: Asorteaza tamplaria

O solutie de polish din cea folosita pentru caroseria masinilor face minunti si previne extrem de eficient aburirea oglinzilor. Aplica putina solutie pe o carpa si lustruieste oglinzile, mai ales pe cele din baie. Se intinde usor si protejeaza perfect, doua saptamani. Ai o casa curata fara efort.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply