Proiecte de case sub 100 de metri patrati

0

Intr-o statistica, cele mai cautate locuinte individuale pleaca de la proiecte de case sub 100 de metri patrati. Despre aceste proiecte de case sub 100 de metri patrati se poate spune ca sunt formula ideala in ceea ce priveste raportul intre pretul constructiei (detaliul esential, pentru cei mai multi dintre noi) si confortul adus de o suprafata locuibila de dimensiuni rezonabile.

Proiecte de case sub 100 de metri patrat

Citeste si: Proiecte de case simple

Aceste proiecte de case sub 100 de metri patrati intra in categoria caselor mici si de regula variaza intre o suprafata locuibila intre 80 si 100 de metri patrati, ceea ce este considerat un spatiu ideal pentru o familie formata din patru persoane, in conditiile in care avantajele acestora sunt evidente.

Care sunt principalele avantaje pentru proiecte de case sub 100 de metri patrati

Proiecte de case sub 100 de metri patrati (4)In primul rand cheltuielile pentru ridicarea unei astfel de case sunt mult mai mici. In limite mai mult decat rezonabile raman si cheltuielile de intretinere, in conditiile in care costurile de intretinere pentru o locuinta individuala cresc exponential raportat la marimea acesteia. O casa trebuie intretinuta nu doar la interior ci si la exterior, acoperisul trebuie curatat, reparat si asa mai departe. Toate aceste costuri pot sa fie substantiale pentru o casa mare comparativ cu cele care au la baza proiecte de case sub 100 de metri patrati.

Proiecte de case sub 100 de metri patrati (5)Un al avantaj demn de luat in seama este cel legat de costurile pentru incalzirea unei locuinte pe baza unui astfel de proiect. In plus, impozitul pentru o casa mica este si el, mult mai mic.

Toate aceste proiecte de case sub 100 de metri patrati pot sa fie extrem de confortabile si practice, atata vreme cat sunt proiectate corect si in raport cu nevoile reale ale familiei. In acest contex mai trebuie mentionat un avantaj cert pe care il au locuinetele individuale construite pe proiecte de case sub 100 de metri patrati: durata de executie redusa la jumatate.

Citeste si: Idei de case la tara

O locuinta individuala impune existenta unui teren, iar in cazul acestor proiecte de case sub 100 de metri patrati, amprenta la sol redusa impusca doi iepuri dintr-un foc. Este nevoie de o suprafata mica de teren, iar o parte din acesta poate fi rezervat unui necesar si binevenit spatiu verde.

Exista proiecte de case sub 100 de metri patrati care pot fi organizate pe doua planuri, solutia fiind una foarte buna mai ales in cazul terenurilor foarte mici. Costurile raman si pentru aceste proiecte de case sub 100 de metri patrati in limite reduse.

Citeste si: Proiecte de casa cu veranda

Proiecte de case sub 100 de metri patrati (1)O alta categorie de argumente solide care pledeaza in favoarea acestor proiecte de case sub 100 de metri patrati este faptul ca aceste locuinete individuale pot fi ridicate din cele mai diferite materiale de constructie, iar dimensiunile reduse ale caselor pemit fundatii mici, fara ca aceasta sa aduca prejudicii rezistentei.

Structura de rezistenta a acestor case este la fel de solida indiferent de tipul de material de constructie folosit. Le poti ridica din caramida, panouri prefabricate din lemn, dar si din beton sau materiale neconventionale. Toate aceste proiecte de case sub 100 de metri patrati sunt case perfecte daca sunt construite din lemn.

Pentru aceste proiecte de case sub 100 de metri patrati este esentiala organizarea si compartimentarea, pentru ca daca este facuta inteligent poate compensa eventualul dezavantaj al lipsesi de spatiu.

Citeste si: Proiecte de case din panouri sandwich

Indiferent ce dezavantaje ai gasi acestor proiecte de case sub 100 de metri patrati, acestea sunt compensate de pret si de bucuria imensa de a avea, langa propria ta casa, o gradina.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply