Proiecte de case din panouri sandwich

0

Proiecte de case din panouri sandwichDespre proiecte de case din panouri sandwich se poate spune ca sunt cele mai ieftine case.

Daca te orientezi catre o suprafata locuibile medie, adica undeva intre 70 si 85 de metri patrati si mergi pe ideea de proiecte de case din panouri sandwich, o astfel de casa costa cat un apartament cu doua camere la bloc. Nu am luat in calcul utilitatile si nici costurile pentru teren, dar chiar si cu aceste costuri incluse oricare din aceste proiecte de case din panouri sandwich raman la nivelul cel mai redus de pe piata.

Citeste si: Proiecte de case economice

Sfatul nostru, daca ai in plan oricare din aceste proiecte de case din panouri sandwich, este sa cauti cu atentie printre oferte si sa decizi dupa o discutie prealabila cu firma de constructii.

Intra la costuri si transportul asa ca pretul final depinde de distanta intre producatorul de panouri sandwich si locul unde construiest casa. Mai sunt si alte detalii care influenteaza substantial pretul pentru aceste proiecte de case din panouri sandwich.

Un al doilea sfat este acela de a merge cu un proiect de arhitectura prealabil, dar facut special pentru constructia pe baza de panouri sandwich, dat fiind faptul ca exista niste limite de proiectare impuse de aceste panouri sandwich. Inconvenientul este minim daca il raportezi la beneficiile pe care le au au aceste proiecte de case din panouri sandwich, alaturi de pret, care este, asa cum spuneam, cel mai mic de pe piata.

Citeste si: Panourile sandwich. Avantaje si dezavantaje proiecte de case din panouri sandwich (2)

Toate aceste proiecte de case din panouri sandwich au o structura din lemn este elastica, extrem de rezistenta in timp, dar care se comporta excelent si in cazul unui cutremur.

In plus toate aceste proiecte de case din panouri sandwich intra in categoria eco. Casele construite pe baza acestor panouri sandwich sunt extrem de bine izolate termic, fara a mai fi nevoie de izolare interna sau externa suplimentara, ceea ce reduce costurile de constructie dar si costurile ulterioare de intretinere cu pana la 70%. Practic aceste case sunt cele care au cea mai mare inertie termica, egalata poate doar de casele de lut.

Citeste si: Proiecte de case fara etaj cu 3 dormitoare

Proiecte de case din panouri sandwich iti lasa posibilitatea de a construi case cu etaj, cu mansarda si pot fi adaptate si pentru constructii de case cu beci. De luat in calcul la capitolul avantaje este si durata de executie foarte mica. O astfel locuinta realizata pe proiecte de case din panouri sandwich este locuibila in circa 3 luni de la momentul inceperii lucrarilor. Casele realizate din panouri sandwich nu mai au nevoie de timp pentru a se “aseza” si nici de tratamente uletriare de intretinere, decat la intervale mari de timp.

Sursa foto: caselemnbarat.ro / archeton.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply