(P) Prize modulare inteligente si alte solutii smart pentru locuinta ta de la Xsmart.ro!

0

Printre cele mai enervante probleme pe care le putem intalni intr-o casa sunt acelea legate de sistemul electric si accesoriile aferente precum prizele, care pot fi de proasta calitate, ori prost amplasate si poate chiar insuficiente adesea.

In ziua de astazi, avem puse la dispozitie tot felul de device-uri si diverse accesorii pentru locuinta, cu ajutorul carora ne putem simplifica viata, cat si adauga un plus de stil si eleganta dar si siguranta, prorpiei case.

Astfel de inovatii tehnologice pentru propriile locuinte, prin intermediul carora ne putem asigura un confort sporit, cu cele mai mici si avantajoase costuri.

Daca va numarati printre acele persoane care aveti un numar mare de consumatori si va doriti mobilitate mai mare in ceea ce priveste alimentarea cu energie eletrica, atunci puteti accesa site-ul Xsmart.ro

prize modulare

Pe acest magazin online puteti gasi o gama foarte variata de prize modulare la un raport calitate/pret foarte bun.

Aceste prize inteligente sunt compacte si permit o utilizare optima a fiecarei doze in parte. De asemenea, este e mentionat si faptul ca daca dispuneti de o instalatie electrica simpla, precum si un numar mic de prize, din punctul de vedere al sigurantei, varianta clasica este mai potrivita, deoarece este mult mai ieftina si usor de montat, numai ca avand in vedere numarul de gadget-uri pentru casa existente in ziua de astazi, probabil ca foarte putini dintre voi aveti un numar mic de consumtori.

Diferenta in ceea ce priveste prizele modulare si prizele clasice, fie ca ne gandim la dispozivite inteligente sau nu, consta in faptul ca cele clasice includ doze rotunde cu cate un singur dispozitiv in ficare doza, pe cand in cazul celor modulare, va este permis sa puneti un numar mult mai mare de dispozitive intr-o sigura doza, ceea ce reprezinta in mod cert, un avantaj.

Un bun exemplu de priza inteligenta pe care o puteti achizitona de pe Xsmart.ro, este priza inteligenta cu USB, Wi-Fi, compatibila Alexa si Google Assistant. Aceasta priza se poate controla de la distanta prin intermediul aplicatiei Smart Life, disponibila gratuit pe Google Play si pe Apple Store. De asemenea, produsul este compatibil cu Google Assistant, Amazon, Alexa si IFTTT, dispune de doua porturi USB pentru incarcarea smartphone-ului de exemplu, ce poate duce pana la 2.4A. Priza are buton on/off, temporizator in aplicate si va permite si posibilitatea de a crea scene in aplicatie. O astfel de priza, costa numai 89 de lei, pret mai mult decat avantajos avand in vedere tot ceea ce ofera produsul.

La numai un simplu click distanta, accesand site-ul celor de la Xsmart.ro veti putea gasi o gama extrem de variata de prize modulare de diverse tipuri dupa cum am mentionat si mai sus, cat si multe alte produse pentru casa precum: intrerupatoare cu touch, telecomenzi, senzori si hub-uri, becuri inteligente si multe altele.

In materie de becuri inteligente, echipa Xsmart.ro va pune la dispozitie atat becuri simple, cat si spoturi inteligente, becuri inteligente cu led RGB, becuri inteligente cu led, Wi-Fi si RGB, dar si lampi led detasabile, cu senzor.

Gama de produse este una variata si se imparte in urmatoarele categorii:

  • Configurator prize / intrerupatoare
  • Intrerupatoare touch
  • Prize
  • Prize cu Intrerupator
  • Telecomenzi si Huburi
  • Senzori & Securitate
  • Becuri Inteligente
  • Diverse

In cazul in care v-am trezit interesul, sunteti invitati sa accesati site-ul celor de la Xsmart.ro si cu siguranta aici veti gasi cele mai bune si eficiente dar si potrivite produse de acest fel pentru casa, astfel incat sa va puteti bucura de tot confortul pe care vi-l poate oferii locuinta dumneavoastra.

Solutiile inteligente pentru locuinta sunt din ce in ce mai utilizate in special datorita preturilor scazute la care au ajuns in ziua de astazi, preturi care se datoreaza evolutiei tehnologiei din ultima vreme. Toate detaliile despre produse sunt disponibile online, la numai un simplu click distanta.

prize modulare

 

 

 

Sursa photo: xsmart.ro/text: Carat

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply