Piese de mobilier indispensabile

0

Am făcut deseori pledoarii consistente despre decorul simplu și despre avantajele de a folosi mobilă puțină. Mai mult susțin cu tărie că în casă locuim noi, nu mobila noastră, iar aceasta trebuie să fie funcțională la maximum posibil, practică și limitată la ceea ce înseamnă necesar. Pe de altă parte există piese de mobilier indispensabile, fără de care nu se poate, piese de mobilier care dau funcționalitate casei, care personalizează camerele și care dau interiorului aspectul de acasă.

Piese de mobilier indispensabile

Fiecare cameră are o piesă de mobilier indispensabilă, iar în ansamblu sunt câteva elemente de mobilier pe care trebuie să le ai în casă. Iată care sunt aceste piese de mobilier indispensabile.

Mobilă de bucătărie. Masa si balutul de lucru sunt indispensabile și esențiale pentru a face bucătărie funcțională. Cea mai bună combinație pentru mobila de bucătărie ideală este cea făcută pe gustul tău, de comandă.

Canapeaua din camera de zi. Spuneam că o canapea bine aleasă este suficientă pentru a da funcționalitate unui living. canapeaua extensibilă sau cea de colț sunt cele mai bune alegeri, iar o canapea bună, de calitate este fundamentală. O canapea de calitate te va sluji mulți ani. De aceea e bine să eviți modelele ieftine și chilipirurile și mergi pe varianta unor canapele cu husă. Acesta sunt cu adevărat fantastice!

Comoda cu sertare. Foarte utilă atât pentru dormitor cât și pentru camera de zi, dar bine venită în hol, comodă cu sertare este una dintre piesele de mobilier indispensabile din casă. Comoda nu este doar foarte practică, dar este și foarte frumoasă, indiferent de stilul ales. Comoda cu sertare este genul de piesă de mobilier multifuncțională care se va dovedi mereu necesară în casă.

Piese de mobilier indispensabile

Dulapul de haine. O altă piesă de mobilier esențială în orice casă este dulapul pentru depozitarea hainelor. Și pentru că, de obicei, locul acestuia este în dormitor, poate fi cumpărat împreună cu patul. Fiind folosit zilnic, adică foarte des, trebuie ales un model rezistent, dotat cu balamale de calitate, care să nu cedeze în doar câteva luni.

Un dormitor este complet daca are un pat și un dulap, așa că alege mereu piese de calitate, din lemn masiv. Nimic mai placut decât o mobilă frumosă și solidă, rezistentă și practică în dormitor. Restul camerei se poate amenaja din cateva accesorii simple, dar patul și dulapul sunt piese de mobilier indispensabile.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply