Pereții dormitorului. O provocare

0

Dormitorul este camera intimă, iar pereții dormitorului, prin elementele de decor pot face din această încăpere una speciala. Se spune că puțin înseamnă mult, atunci când vine vorba despre decorațiuni, iar regula se aplică foarte bine pentru pereții dormitorului. Care este provocarea: alegerea unor postere sau fotografii de artă pe măsura locului. Cea mai potrivită alegere – nudurile.

pereții dormitorului

Citeste si: Stilul personal. Amenajari pe gustul tau

Se spune că nici un dormitor nu este dormitor cu adevărat dacă nu are, ca element de decor pe pereții dormitorului un nud. O colecție de nuduri, o galerie cu imagini senzuale, rafinate, de artă vor face din această încăpere un spațiu intim, personal, vor imprima camerei o anume vrajă și un farmec excepțional.

Citeste si: Coltul romantic din casa. Cum il amenajezi

pereții dormitoruluioNudul este o operă de artă dar ceea ce contează în mod esențial, mai ales când este vorba despre amenajarea locuințelor, este unde este expus acesta și cum este integrat în ansamblul elementelor de decor din casă. Pe preții dormitorului o parte din aceste dileme dispar, locul fiind, prin excelență unul al exuberanței și al intimității.

Citeste si: Cum decorezi cu mov. Cateva sfaruri practice

Pentru a pune în evidență frumosul imaginile trebuie alese cu maximă atenție. Nu agăța niciodată pe pereții casei tale imagini copiate, sau reproduceri ieftine. Cea mai bună soluție, cel puțin pentru cei care respectă munca de creație artistică sunt imaginile de autor și fotografiile artistice. Aceastea au calitatea de a putea fi reproduse în condiții grafice foarte bune, la orice dimensiune. Alegerea elementelor particulare (formă, număr de imagini, ramă), țin de restul decorului și de gustul fiecăruia.

Citeste si: Dulapul cu oglindă, piesa de rezistenta din domitor

O astfel de provocare poate schimba complet camera și face prin modul de amenajare pentru pereții dormitorului o modalitate de exprimare a personalității.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply