Dulapul cu oglindă, piesa de rezistenta din domitor

0

Dulapul cu oglindăDulapul cu oglindă este piesa de rezistență din dormitor. Dar dacă dulapul cu oglindă este o piesă veche, atunci lucrurile devin cu adevarat fascinante, iar posibilitățile de expresie multiple. Mobila veche se combină bine cu piesele noi.

Evident nu poți amesteca oricum piese vechi cu piese moderne, dar dacă alegi un dulap cu oglindă vechi, și-l faci piesa de rezistență într-un domitor modern decorul o să fie fascinant și extrem de cald.

Citeste si: Cel mai frumos dormitor mic. Toate detaliile

Dulapul cu oglindă (modern sau vechi) este o soluție pe principiul 2 în 1 și este una din cele mai bune idei pentru o cameră mică, oglinda deschizând spațiul și oferind avantajele pe care le aduce oglinda în locul în care te imbraci. Oglinda este utilă atât femeilor cât și bărbaților, este utilă pentru că aduce luminozitate și va mari zonă de confort, dedicată patului.

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitor

Dulapul cu oglindă îmbină două elemenete: câștigarea luptei cu spațiul și funcționalitate.

Dulapul cu oglindă, la modul general poate avea nenumărate forme. Poate să fie clasic, modern vintage, poate avea oglindă pe toate ușile, poate avea oglindă pe o singură ușă, poate fi îmbrăcat în oglindă. Oricare soluție ai alege dulapul cu oglindă devine piesa de rezistență din dormitor.

Citeste si: Cel mai frumos dormitor. Solutii simple

Partea cea mai frumosă din poveste este că dulapul cu oglindă este din nou pe val. În fapt dulapul cu oglindă nu s-a demodat cu adevărat niciodată. Și mai frumos este faptul că dulapul cu oglindă este genul de piesă de mobilier care poate fi amplasată și în camera de zi, dar și pe hol.

Citeste si: Holul casei, un fel de carte de vizita

Dulapul cu oglindă, fie că este în dormitor sau în hol, în camera de zi sau în baie este practic și estetic și este una din cele mai frumose și mai funcționale piese de mobilier.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply