Perdele și draperii automatizate pentru un stil de viață simplificat, sigur și fără griji

0

Nivelul de confort dintr-o locuință nu se mai limitează doar la mobilier, cum am putea crede. Detaliile sunt cele care ne fac azi viața mai frumoasă și mai ușoară, acasă. Poate că este ultimul lucru pe lista ta de amenajare a casei, dar îți vom da toate motivele ca să îl pui pe primul loc. Despre ce este vorba? Despre motorizările care pun în mișcare perdelele și draperiile astfel încât traiul tău în interiorul casei să fie unul mai confortabil, mai simplu, mai protejat și mai inteligent!

În cele mai multe cazuri, perdelele și draperiile, dar și alte echipamente de umbrire sunt lăsate  la final în deciziile de amenajare a casei. Dar importanța alegerii unor soluții inteligente și de calitate îți pot transforma complet stilul de viață din interiorul casei!

Astăzi, perdelele și draperiile nu mai au doar importanță estetică, felul în care se mișcă și țin pasul cu stilul nostru de viață, cu rutina și ritmul zilnic, devine o realitate prezentă, o necesitate tot mai mare.

Ce presupune să motorizăm și să automatizăm perdelele și draperiile?

 E mai simplu decât ai crede! Un sistem de motorizare a perdelelor și draperiilor implică instalarea unui motor electric și a unei șine speciale care permit acționarea perdelei și draperiei prin intermediul unei telecomenzi. Pentru a le putea automatiza și controla inteligent, ai nevoie de o unitate de comandă precum Somfy Connexoon Window RTS și aplicația de mobil dedicată, disponibilă pentru Android și iOS. Astfel, le vei putea acționa și de pe un smartphone chiar și atunci când nu ești acasă! Iar când ești în interior le poți controla vocal, cu ajutorul asistenților Alexa și Google Assistant, compatibili cu unitatea Connexoon.

Ce beneficii oferă perdelele și draperiile automatizate?

Lista beneficiilor automatizării perdelelor și draperiilor continuă!

Partea cea mai interesant este că poți crea scenarii în funcție de stilul tău de viață, de obiceiuri, iar perdelele și draperiile se vor mișca în ritm cu tine. E ca și cum cineva ți-ar citi gândurile. Da, chiar așa funcționează unitatea de comandă și aplicația de mobil Connexoon Window RTS de la Somfy.

De câte ori a trebuit să te ridici din pat înainte de somn pentru că ai uitat să tragi perdelele și draperiile? Un sistem automat poate face acest lucru fără a fi nevoie să cobori din pat!

Seara, perdelele și draperiile se închid pentru a crea intimitate, dar și pentru a te pregăti pentru un somn odihnitor, iar când te trezești se deschid pentru a lăsa lumina naturală sa patrunda în interior.

Sau de câte ori ai petrecut minute în șir să le aliniezi perfect, încercând să nu lași nici o rază de soare în timpul somnului de la prânz? Perdelele automate, de dimensiuni foarte mari, sau cele grele vor fi manevrate fără efort și întotdeauna vor fi perfect întinse.

De câte ori te-ai gândit că poate locuința ta este expusă posibilelor pericole atunci când ești plecat de acasă? Siguranța casei devine o joacă de copii! Pentru că poți crea scenarii de simulare a prezenței în interior. Credeai că doar în filme este posibil?

În plus, materialul din care este confecționată perdeaua si draperia, va rămâne curat și este mai rezistent în timp, nemaifiind nevoie de manevrarea manuală a acestuia.

Și asta nu e tot!

Perdelele și draperiile automatizate dictează noile tendințe în amenajarea interiorului

Somfy România, lider în furnizarea de sisteme de control automatizat pentru tehnica de umbrire lansează o soluție inovatoare – Movelite WireFree, un motor cu baterie. Așa că, dacă nu ai  o priză lângă fereastră nu e nicio problemă! Nu ai nevoie să spargi pereții, să modifici instalația electrică sau să tragi cabluri. Bateria ofera autonomie de pana la 6 luni. Astfel, ușurința în instalare este dusă la nivelul următor.

Dimensiunile compacte ale motorului și nivelul acustic discret asigură o integrare ușoară sub volumul perdelei și draperiei. Așadar, nu trebuie să îți faci griji, design-ul casei nu este afectat. Movelite WireFree se poate folosi cu şine motorizate drepte, destinate perdelelor cu o greutate de până la 35 kg, pe o șină de pana la 6 metri, cu deschidere unidirecţionala sau scenică. Cu butonul “My” poți memora o poziție preferată a echipamentului, iar cu funcția Touch Motion perdeaua se mișcă automat atunci când este atinsă cu mâna.

Prețurile pentru motoarele destinate perdelelor și draperiilor pornesc de la 649 RON (tva inclus) și variază în funcție de modelul motorizării alese.

Dacă ai citit toate beneficiile și totuși nu te-am convins, Somfy îți răspunde la toate întrebările, contactează-i aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply