Patru motive sa iubesti blaturile laminate

0

Sunt destui cei care dispretuiesc blaturile laminate, visand in taina la unul din piatra, marmura sau granit. Am cel putin patru motive pentru care merita sa folosesti cu drag blaturile laminate.

 blaturi laminate

Pretul excelent. Blaturile laminate sunt ieftine. Un blat laminat costa infinit mai putin decat unul din piatra. Pretul mic permite inlocuirea lui la doi-trei ani, fara costuri semnificative. Nu poti face asta cu un blat de piatra sau cu unul de granit.

Citeste si: 5 variante de mobilier de bucătarie

E dur, solid, rezistent. Blaturile laminate sunt foarte rezistente la uzura. Face fata cu succe la arsuri, zgarieturi, pete, ageti chimici si altele. Rezista foarte bine la apa si la abur.

blaturile laminateEste foarte usor de intretinut. Nu ai nevoie de solutii speciale pentru ingrijirea lui. Nu trebuie frecat (asa cum facu cu marmura, care se pateaza), nu trebuie sa-ti fie frica sa nu se crape si il poti curata cu orice fel de solutie.

Citeste si: Instrumente si accesorii, decor in bucatarie

Ai o palete coloristica, practic, infinita. Ai culori reci si calde, intense sau pale. Poti sa-l tai in ce forma vrei. Poti integra foarte usor orice forma de chiuveta in blatulrile din pal. La fel si cu masina de gatit.

Citeste si: Bucataria cu design minimalist

In favoarea blaturilor laminate mai trebuie spus ca acestea sunt usoare, sunt facute din materiale eco si se adapteaza perfect in decorul tuturor bucatariilor, atata vreme cat alegi modelul potrivit. Blaturile laminate sunt ideale si in baie, nu doar in bucatarie. Principala lor calitate este aceea ca pot fi usor intretinute si sunt foarte rezistente la apa si umezeala, raportat la pretul lor.

Sursa: yahoo

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply