(P) Vestiarul metalic compartimentat, o adiție utilă pentru tine!

0

Îngrijirea grădinii este o activitate deosebit de relaxantă, în special după o zi obositoare la muncă sau în weekend. Pe lângă faptul că îți oferă satisfacția de a face ceva util și bun pentru natură, te vei bucura și de aer curat.

Dacă locuiești în București sau în alt oraș mare, te poți considera cu adevărat norocos să stai la casă și să ai o curte în care să îți tragi sufletul și să îți reîncarci bateriile. Cu siguranță, aceasta s-a dovedit cu atât mai utilă pe perioada stării de urgență, când majoritatea oamenilor au stat în casă și nu s-au putut bucura de plimbări prin parcuri.

Singura “provocare” pe care ai putea-o avea este să nu aduci pământul sau frunzele de afară în casă, în cazul în care acestea rămân lipite de pantofi. Totuși, avem o veste bună pentru tine: un vestiar metalic compartimentat rezolvă problema într-un mod elegant.

Acesta este împărțit, cu ajutorul unui perete median, în două compartimente egale ca dimensiuni, unul pentru haine curate și celălalt pentru haine murdare. Indiferent dacă îl vei monta în holul casei, în garaj sau chiar în aer liber, întrucât este metalic, acesta își va dovedi eficiența imediat.

vestiar metalic

OfficeClass.ro, magazinul online de papetărie, birotică și obiecte de mobilier de birou nr. 1 din România, are în oferta sa numeroase modele de vestiar metalic: compacte, cușetate, compartimentate, cu uși Z, școlare și cu băncuțe. În continuare, vom vorbi însă doar despre cele compartimentate.

Acestea au între 1 și 3 uși și sunt dotate cu 1 până la 3 polițe, fiecare putând susține o greutate de până la 35 de kilograme. Dimensiunile lor variază între 400x450x1.800 de milimetri (un volum de 0,32 metri cubi) și 1.200x500x1.800 de milimetri (un volum de 1,08 metri cubi).

Iată, mai jos, fișa tehnică a celui mai apreciat model de vestiar metalic compartimentat din oferta OfficeClass.ro, din punctul de vedere al vânzărilor:

Vestiar metalic cu picioare și 1 ușă + perete despărțitor – preț 594,75 de lei (o reducere de 113,67 de lei față de prețul obișnuit) 

Număr uși: 1 / Număr polițe: 1 / Dimensiune: 400x500x1.800 de milimetri / Greutate per poliță: 35 de kilograme / Dotat cu picioare metalice / Țara de proveniență: Italia 

Acest model de vestiar metalic cu perete despărțitor are o structură de rezistență realizată din tablă de oțel profilată, fiind dotat cu: raft în partea superioară cu bară pentru umerașe, suport de umbrelă cu vas pentru colectarea apei, suport de etichetă pe ușă și sistem de închidere cu 2 chei.

Modelul de față este tratat cu vopsea ignifugă, are o greutate de 23 de kilograme și vine însoțit de o garanție de 24 de luni. Vestiarul italienesc deține nu mai puțin de 13 certificări internaționale, printre care cele pentru rezistență la lichide, căldură umedă/uscată, lumină, lovire, închiderea ușilor, coroziune etc.

La cerere, acesta poate fi dotat cu acoperiș înclinat, poliță pentru încălțăminte, protecții anticoroziune pentru picioare, soclu, cheie Master și diferite tipuri de închidere (din două mișcări, în 3 puncte, cu cifru mecanic/electronic etc). Mai mult decât atât, ușile vestiarului, în mod normal de culoare gri, pot fi vopsite în galben, portocaliu, roșu, albastru sau verde.

sursa foto: unsplash.com/ text: iAgency

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply