(P) Produse si sfaturi pentru amenajarea gradinii, de la profesionisti

0

Amenajarea gradinii reprezinta un proiect amplu, care solicita timp, insa mai mult decat atat, solicita creativitate. Daca nu vrei sa apelezi la ajutorul unui arhitect peisagist si vrei ca intreaga amenajare sa poarte semnatura ta, atunci acest articol este exact ceea ce ai nevoie. Si desigur, pe langa sfaturile necesare, este important sa folosesti si materialele potrivite. Pentru amenajarea gradinii, vei avea nevoie de: rocarie si pebble, lespezi si pasi de gradina, fantani si cismele si in final, gratare de gradina.

Gratarele de gradina din piatra naturala sunt caracterizate prin rezistenta si asamblare simpla si rapida. Acestea vin ambalate pe europaleti, alaturi de o schita care sa ajute in montaj. De asemenea, grila metalica este inclusa. Placate fie cu piatra poligonala, fie cu piatra decorativa sau cu caramida refractata, gratarele din piatra naturala de la PIATRAONLINE sunt acele produse care nu trebuie sa lipseasca din amenajarea gradinii tale, indiferent de dimensiune.

Cismelele din piatra naturala au puterea de a transforma total spatiul, iar cel mai mare avantaj al acestora este ca pot fi amplasate oriunde – in bataia directa a soarelui sau in frig. Cismelele din piatra naturala pot fi folosite indiferent de dimensiunea gradinii si indiferent de utilitatea acesteia – gradina pentru legume sau spatiu de relaxare.

Fantanile din piatra naturala sunt folosite pentru infrumusetarea spatiului si aduc odata cu acestea, un efect terapeutic. Fantanile arteziene semnate de PIATRAONLINE sunt produse in Romania, nu necesita o sursa directa de apa si sunt rezistente la ciclul inghet-dezghet.

Pebble-ul si rocaria sunt pietre naturale cu mare capacitate de adaptare, iar pentru a te asigura ca poti crea decorul pe care ti-l doresti, foloseste distantierul de gradina Deco Uni.

Lespezile din piatra naturala sunt dure si rezistente si se gasesc intr-o mare varietate coloristica, folosita pentru placari exterioare de drumuri prin gradina, dar si pentru placarea teraselor exterioare. Lespezile, dar si pasii de gradina din piatra naturala sunt produse rezistente la fenomenul inghet-dezghet.

Produsele destinate amenajarii gradinii pot fi folosite sub diferite combinatii, atat timp cat spatiul nu este incarcat vizual si este pastrata o armonie in intreaga amenajare.

In plus, ca sa te asiguri ca te poti bucura cat mai mult timp de amenajarea pe care o ai, este important sa oferi pietrei naturale, ingrijirea de care are nevoie, cu solutii profesionale marca LTP UK.

PIATRAONLINE a creat o serie de pachete destinate ingrijirii pietrei naturale cu solutii LTP, potrivite pentru diferite suprafete si necesitati (suprafete mate sau polisate, pentru refacere suprafete intunecate, pentru indepartare ciment, sare etc.). Pachetele LTP contin produse precum Grimex, MPG, Mattstone sau Mattstone H2O si alte cateva.

Pachetele pentru ingrijirea pietrei naturale pot fi comandate de aici

Am stabilit care sunt produsele pe care ar trebui sa le folosim in gradina, insa cum ar trebui amenajata aceasta?

Amenjarea gradinii nu va da mari batai de cap daca te ghidezi dupa cativa pasi simpli, dar foarte importanti, care asigura un spatiu ce nu va deranja vizual si care va crea armonie.

Marcus Tullius Cicero spunea ca ”daca ai o gradina si o biblioteca, ai tot ceea ce iti trebuie”, iar acest lucru nu are cum sa fie mai adevarat. Daca esti curios sa afli care sunt sfaturile care sa te ajute sa dai nastere unei amenajari de vis, intra pe blogul PIATRAONLINE si lasa-te inspirat.

Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE este unul dintre cei mai importanti furnizori de piatra naturala din Romania. De peste 12 ani, primul magazin online de piatra, dar si cel mai mare, selecteaza si importa piatra de inalta calitate din toate colturile lumii, pentru a oferi clientilor posibilitatea de a transforma viziunea in realitate.

PIATRAONLINE pune la dispozitia clientilor sai, peste 1.500 de produse pentru amenajari interioare si exterioare. Compania are peste 40.000 de proiecte finalizate si se adreseaza unui numar mare de clienti, atat persoane fizice, cat si arhitecti, firme de constructii sau dezvoltatori imobiliari.

Sursa foto: piatraonline.ro

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply