(P) Pereţii mobili, cea mai estetică soluţie pentru compartimentarea spaţiului

0

Spaţiul din casă poate deveni multifuncţional extrem de uşor şi poate să fie eficientizat şi îmbunătăţit, utilizând potenţialul excepţional pe care îl oferă soluţiile de compartimentare cu pereţi mobili.

Despre pereţii despărţitori mobili se poate spune că se montează astfel încât, în viitor, să poată fi deplasaţi pentru a forma, atunci când este nevoie, un zid provizoriu care să delimiteze două zone distincte ale unei camere cu funcţii diferite.

Aşadar, pereţii despărţitori şi modelele de pereţi pliabili sunt o variantă mult mai modernă şi, cu siguranţă, superioară, din punct de vedere tehnic, a glasvandului clasic.

Pereţi glisanţi pentru compartimentări moderne

Comparativ cu glasvandul, potenţialul pe care îl oferă pereţii despărţitori mobili permite realizarea de configuraţii mult mai complicate decât o pot face soluţiile clasice. Lucrările care implică pereţi glisanţi sunt foarte uşor de implementat şi vor fi gata în câteva ore.

Aceşti pereţi sunt foarte utili, în special în camerele de dimensiuni mari, cum ar fi garsonierele, zonele open-space sau cele care comunică cu secţiunile din exterior – deschise sau închise.

Pereţii despărţitori mobili au un potenţial foarte mare şi permit delimitarea clară a zonelor pentru dormit sau a zonelor pentru zi, în cazul unei garsoniere. În bucătării, cu pereţi pliabili se delimitează zona de gătit de cea de luat masa, iar în camerele open-space pot fi delimitate mai multe zone utile, în funcţie de nevoile specifice ale familiei.

Camerele care se închid spre exterior pot continua cu o verandă sau cu o terasă acoperită şi o zonă exterioară, motiv pentru care amplasarea de pereţi glisanţi poate fi cea mai bună soluţie.

Compartimentarea cu pereţi mobili din sticlă: rapidă și ușoară

Pereţii despărţitori mobili din sticlă pot să ţină loc de uşă şi sunt o alternativă foarte interesantă şi originală pentru delimitarea camerelor, oferind şi avantajul că pot să ajusteze spaţiul în funcţie de nevoi, fără dificultate şi foarte rapid.

Ceea ce se poate remarca este că pereţii despărţitori din sticlă sau cei decoraţi cu motive interesante se adaptează uşor la toate volumele şi pot să fie modelaţi în funcţie de spaţiul din încăpere, pot fi plani sau pot avea o formă ondulată şi se pliază pe interior în cel mai simplu mod. Utilizarea de pereţi pliabili este o soluţie personalizată, care poate da o nouă formă tuturor interioarelor.

Nu doar că pereţii mobili definesc zonele; mai mult chiar, ei lasă spaţiul foarte fluid şi oferă o deschidere mai mare, putând transforma aspectul interior al camerei atât de mult, încât o pot face să pară un spaţiu complet nou şi modern.

Se spune că locuinţa trebuie să reprezinte senzaţia de apartenenţă a unui loc bine definit în spaţiu. Aceasta trebuie să reflecte personalitatea celor care locuiesc în ea şi să fie un reper stabil în viaţa de zi cu zi.

Pereţi pliabili – soluţii optime de personalizare a spaţiului

Fiecare persoană are propriile gusturi şi preferinţe şi, în general, oamenii simt nevoia să modifice des interioarele şi să redecoreze în momentul în care vor să iasă din rutina aceluiaşi spaţiu. Schimbările sunt tot timpul binevenite, dar, cum bugetul este, de foarte multe ori, limitativ şi nu permite schimbarea locuinţei, sunt căutate soluţiile economice.

O idee ingenioasă şi deloc costisitoare este utilizarea pereţilor mobili pentru a ajusta interioarele. Pereţii mobili pot fi mutaţi oricând, pentru a reconfigura cameră după noile preferinţe ale proprietarilor. Materialele din care sunt făcuţi aceşti pereţi se bazează pe o tehnologie avansată, făcându-i adaptabili oricărei amenajări interioare.

Office Nova Concept – furnizorul tău de pereţi mobili de cea mai bună calitate

Apelând la Office Nova Concept, interiorul modern la care visai nu mai este doar un vis. Ideile de amenajări interioare şi decor modern se vor materializa foarte repede, prin intermediul pereţilor pliabili de cea mai bună calitate, proveniţi de la producători cunoscuţi şi branduri renumite, speciali pentru un design modern şi atractiv.

Office Nova Concept este cea mai bună soluţie pentru interioare amenajate cu stil. Culorile pereţilor mobili pot fi alese în ton cu decorul interior al camerei, se poate opta pentru modele diverse, imprimeuri sau chiar pentru pereţi mobili din sticlă, rafinaţi şi eleganţi, astfel încât decorul final să fie unul perfect.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply