(P) Ferestre pentru casa modernă

0

Tehnologia se dezvoltă într-un ritm alert pentru a ne veni în ajutor și a ne spori confortul pentru stilul modern al vieții de zi cu zi. Acum, casa inteligentă, presupune nu doar aparatură electrică și electrocasnică de ultimă generație, ci și elemente de construcție integrate si durabile, gândite pentru a se alinia tendințelor, dar și pentru a aduce confort și economii in exploatare.

Ferestrele, devin acum un element important pentru economisirea de energie și pentru design-ul locuinței. Profilele din PVC Rehau pentru ferestre au redefinit posibilitățile în ceea ce privește dimensiunile ferestrelor și designul pe care îl pot avea acestea. Sistemul de profile Geneo cu  RAU FIPRO-X, desemnat produsul anului 2019 de către revista germană de arhitectură Callwey Architekturverlag  combină stabilitatea structurala cu utilizarea durabilă a materialelor cu eficiența energetică și o mare flexibilitate arhitecturală. Dar ce înseamnă asta mai exact pentru ferestrele unei locuințe moderne? Astfel, se pot construi elemente de fereastra de inaltimea etajului, de pana la 2.80m (dimensiuni care in trecut se puteau realiza doar cu profile din aluminiu), fara a fi necesare luminatoare, cu functionare sigura si durabila, rezultand mai multa lumina naturala si libertate arhitecturala.

Flexibilitatea profilelor Geneo cu RAU-FIPRO X merge mai departe și iți permite să ai ferestre în ce culoare dorești. Vrei ca pentru interior să poți avea mobila în același ton cu ferestrele? Acum este posibil. De asemenea culoarea la exterior a ferestrelor tale va fi în concordanță cu fațada. Prin programul Kaleido Color,  REHAU propune peste 400 de variante de design și culori în plus față de foliile Dekor imitație lemn/uni sau placarea la exterior cu profile din aluminiu. Alege stilul care te definește și ai libertatea de a visa pentru că ferestrele tale pot fi exact cum ți-ai închipuit! Elegante, cu o panoramă generoasa și fără a face compromisuri de la protecția termica și cea antiefracție, poziționând-se și aici printre cele mai performante. Sistemul Geneo cu RAU FIPRO-X poate încorpora cu ușurință o serie de soluții inteligente REHAU, inclusiv tehnologia de securitate Smart Guard și sistemul de ventilație inteligent INOVENT.

Află acum mai multe despre ferestrele și ușile stilului de viață modern și accesează: https://www.REHAU.com/sites-ro/modernlife și poți avea X-tra dimensiuni și X-tra avantaje pentru confortul locuinței tale.

Sursa: advertigo romania

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply