(P)7 ani de aniversare cu Decorino, extrareduceri la sute de produse pentru amenajarea casei și a grădinii!

0

Locuințele noastre și spațiile adiacente lor au devenit în 2020 puncte de maximă preocupare și interes. Constrânși de contextul global să ne petrecem din ce în ce mai mult timp acasă, am (re)descoperit interioarele în care trăim și le-am văzut printr-o altă lentilă, mai caldă și mai clară J Redescoperirea a dus, pentru mulți dintre noi, și la dorința de a cumpăra obiecte de mobilier și decorațiuni interioare, ca să dăm un aer nou acestor spații și să ne simțim cu adevărat acasă în locuința noastră. Un magazin online care oferă o gamă extrem de variată de produse pentru casă și grădină și care creează cu ajutorul lor acel sentiment de ”casă, dulce casă” este Decorino, aflat acum la moment aniversar. Cu ocazia celor 7 ani de activitate, magazinul românesc oferă extrareduceri la sute de produse și vine în întâmpinarea celor mai variate gusturi și nevoi, astfel încât amenajările interioare să fie de vis.

Fie că vorbim despre decorarea garsonierelor, apartamentelor, caselor sau grădinilor, la Decorino găsești produse extrem de diverse, care acoperă o paletă foarte largă de cereri. Fiind un business românesc, echipa din spatele proiectului a reușit încă de la începutul afacerii să contureze profilul consumatorului autohton și i-a oferit acestuia produse clasice și de calitate, așa cum sunt covoarele, piese nelipsite din aproape toate configurațiile decorative. Pe parcurs, portofoliul de produse a fost diversificat extrem de mult, astfel încât azi găsești în magazinul online atât o gamă variată de obiecte decorative pentru pardoseli, precum covoare, traverse, covorașe de intrare, covoare PVC sau mochete, cât și corpuri de iluminat pentru interior și exterior, gazon artificial, lenjerii de pat, mobilier pentru baie sau obiecte sanitare. Cea mai nouă categorie de produse acoperită de magazin este cea de grădinărit, care conține o varietate de echipamente manuale și electrice pentru întreținerea grădinilor și spațiilor verzi.

Covoarele, vedeta magazinului Decorino

Prima dragoste nu se uită niciodată, știm bine, de aceea vedeta de necontestat a magazinului online o reprezintă secțiunea de covoare, în care se regăsesc mii de produse pentru living, dormitor, hol, bucătărie, baie, scări, camera copilului sau exterior. Gama foarte complexă de covoare conține atât piese calitative poziționate în zona medie sau de jos a bugetului, cât și articole din materiale exclusiviste și de la branduri renumite, destinate cunoscătorilor.

Cei care sunt în căutarea unei astfel de piese de decor au la dispoziție o gamă extraordinar de versatilă de covoare, pe care o pot descoperi navigând cu ușurință printre subcategoriile lor. Cumpărătorii vor observa, astfel, că nu doar designul covoarelor este variat, ci și materialele din care sunt fabricate, paleta cromatică, dimensiunile și stilurile de design, astfel încât este o certitudine că oricine își poate găsi în magazin cel puțin un covor preferat.

Satisfacția clienților este prioritară pentru Decorino

Decorino este într-o permanentă dezvoltare și-și propune să-și surprindă în continuare clienții prin serviciile și calitatea produselor oferite, dar și prin menținerea acelorași prețuri competitive, adaptate oricărui buget, dar și stil de amenajare. Dinamismul caracterizează magazinul Decorino, iar consumatorii sunt mereu plăcut surprinși prin intermediul campaniilor promoționale pe diferite categorii, sezoane sau branduri, care pun pe primul loc clientul și beneficiile de care se poate bucura acesta. Tocmai de aceea serviciile Decorino sunt orientate către cumpărători, ca gradul lor de satisfacție să fie deplin. Astfel, toate produsele pot fi returnate, transportul este rapid, distribuția se face în toata țara, și nu numai, echipa de relații cu clienții oferă consultanță la telefon, e-mail și pe canalele de Social Media, iar specialiștii în design interior din cadrul echipei furnizează soluții de amenajare și decor pe pagina dedicată de blog.

Momentele aniversare se marchează prin extrareduceri la sute de produse

Cu prilejul aniversării celor 7 ani de activitate, Decorino oferă extrareduceri la sute de produse semnalizate în magazin, dintre care vedetele sunt produsele STAR ce au reduceri ce pornesc de la 70% . De asemenea, mii de produse vor putea fi cumparate cu 20% Extra Reducere, ceea ce face din aceasta campanie o super oportunitate de amenajare. Totodată, concursurile de pe canalele de Social Media ale magazinului, Facebook și Instagram, marchează și ele momentul aniversar și oferă premii atrăgătoare celor ce se înscriu. Intră și tu chiar azi în universul Decorino!

Sursa foto: decorino.ro.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply