(P) Compartimentarea băii cu pereţi mobili de la Office Nova Concept – o soluţie modernă şi estetică

0

pereti mobili

Compartimentarea unei camere poate eficientiza spațiul, îl poate lumina și îl poate moderniza. Baia este una dintre cele mai utilizate spații dintr-o casă sau clădire de birouri. Spațiile nefolosite din clădirile de birouri, şcoli, hoteluri, restaurante sau în alte locaţii publice pot duce la pierderi ale suprafeței utile.

Pentru a folosi și moderniza o baie ai nevoie de soluții moderne și de de accesorii compartimentare băi. Printre cele mai folosite accesorii pentru compartimentarea băilor se află pereții mobili, care pot fi utilizați în orice spațiu, fie că este o baie dintr-o clădire publică, fie că este baia din locuință. Pereții mobili sunt extrem de folosiți în băile din clădirile publice:

Compartimentarea băii cu pereţi mobili în școli

Normele europene indică anumite condiţii clare, pe care copiii şi profesorii trebuie să le aibă într-o grădiniţă, şcoală sau liceu. Aceleaşi norme se respectă şi în universităţi. Cele mai multe astfel de instituţii funcţionează în clădiri mai vechi, pe care trebuie să le adapteze la nevoile actuale, drept pentru care apare nevoia unei soluţii ieftine şi rapide de compartimentare.

Ridicarea unor pereţi despărţitori implică foarte multă bătaie de cap, deranj şi costuri mari, iar la toate acestea se adaugă faptul că lucrarea trebuie terminată într-un timp scurt, în timpul vacanţelor, altfel elevii nu vor putea să îşi desfăşoare orele şi cursurile în condiţii normale.

Cu ajutorul soluţiilor de compartimentare băi, cum sunt pereţii mobili realizaţi din diverse materiale, această problemă poate fi uitată, pentru că lucrarea de compartimentare se va termina în doar câteva ore. În plus, este vorba despre o soluţie economică, elegantă şi estetică. În momentul în care sunt necesare, din nou, modificări în baie, pereţii pot fi luaţi şi mutaţi oriunde este nevoie.

Compartimentarea băii cu pereți mobili în pensiuni și hoteluri

Toate unităţile de cazare au nevoie de soluţii pentru compartimentare băi. De ce apare această nevoie? Pentru că în locurile unde toaletele sunt, de multe ori, la comun este nevoie de o soluţie rapidă de compartimentare, cât mai ieftină şi cât mai uşor de modificat.

În momentul în care designul interior al unităţii se schimbă, şi baia va trebui schimbată, prin urmare, atunci când culorile nu mai corespund, pereţii pot fi înlocuiţi simplu şi fără costuri mari cu alţi pereţi despărţitori corespunzători. Pereţii despărţitori cu antifonare sunt perfecţi pentru băi şi asigură un plus de intimitate persoanelor aflate înăuntru.

Compartimentarea băii cu pereți mobili în locuințe

Şi băile din casă pot beneficia de compartimentare cu pereţi mobili. Se pot folosi, de exemplu, pereţii mobili din sticlă, transparentă sau cu modele, pentru cabină de duş. Cele mai moderne duşuri nu mai au nicio legătură cu acele cabine anoste, care se montau pe podeaua băii şi aveau suport pentru picioare.

Acum duşurile se pot face cu pereţi din sticlă, care se vor prinde pe pereţii băii sau cu uşi din sticlă şi direct pe gresie, cu un sistem de scurgere al apei care să evite inundarea băii în timpul duşului.

O astfel de soluţie este, cu siguranţă, modernă şi eficientă şi merită investiţia. Un asemenea duş rezistă perfect, comparativ cu soluţiile din plastic, anterior menţionate. La duşurile clasice, uşa cu şină este prima care cedează, pe când la un duş cu pereţi din sticlă va rezista foarte mult timp, datorită materialelor de construcţie de cea mai bună calitate. În plus, în momentul în care se impune schimbarea duşului, aceşti pereţi din sticlă pot fi scoşi şi mutaţi oriunde este necesar.

Office Nova Concept – pereţi mobili pentru compartimentări băi de cea mai bună calitate

Office Nova Concept este o companie care comercializează pereţi mobili pentru o gamă vastă de aplicaţii, la cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă. Marele avantaj al produselor oferite de această firmă este calitatea.

Pereţii mobili provin de la cele mai renumite firme producătoare din domeniu şi au garanţia calităţii şi a rezistenţei. Indiferent că sunt cumpăraţi pentru a compartimenta o baie din casă sau dintr-o locaţie publică, pentru compartimentarea birourilor sau pentru delimitarea zonelor din casă, aceşti pereţi mobili se vor plia cu uşurinţă pe orice tip de aplicaţie.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply