Open space elegant

0

Un open space elegant trebuie să aibe o bază cromatică echilibrată, un mobilier armonios contextualizat, indiferent de funcțiunile lui. Iar dacă spațiul deservește destinații diferite, este bine ca mobilierul să fie plasat cât mai aerisit, astfel încât să te poți mișca în voie.

open-space

În acestă amenajare insula de bucătărie separă cele două spații destinate gătitului și relaxării. Află cum poți crea un look unitar, chiar dacă alegi mobilier în culori diferite!

ATunci când cauți o soluție pentru a fluidiza spațiul din locuință, o amenajare de tip open space, care să reunească livingul cu bucătăria, este ideală. Singura regulă pe care trebuie să o respecți este cea a armoniei: păstrează așadar același stil decorativ în ambele zone și repetă paleta cromatică la nivelul finisajelor. Pentru o atmosferă elegantă și confortabilă, ca în exemplul nostru, alege mobilier clasic, cu influențe British: dulapuri robuste, albe, canapele/fotolii capitonate, voluminoase și adânci, în care să te afunzi cu totul. Acestea trebuie să fie din materiale de calitate (lemn masiv, piele, țesături din bumbac) și să îmbine liniile drepte cu cele curbe. Dacă spațiul este generos, marchează granița dintre cele două arii cu o insulă (vei obține un loc în plus pentru depozitare).

Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply