Noblesse Interiors, de 4 ori nominalizat la The International Design & Architecture Awards 2018

0

Noblesse Group, prin brandurile sale Noblesse Interiors și Studio Insign, este nominalizat şi anul acesta la concursul internaţional “Design & Architecture Awards”, cu proiectul de amenajare a unei frumoase case situate în cartierul Pipera din București. Competiţia, organizată de către revista britanică “Design et al”, în parteneriat cu International Design Society, se bucură de numeroase înscrieri cu fiecare ediție, venite din partea studiourilor mari de design, atât din Europa, cât și de peste Ocean, și chiar din Asia.

Noblesse Interiors Livingroom

Studio Insign este un important studio de arhitectură și design interior, care are un vast portofoliu cu proiecte ce acoperă multiple segmente: comerciale și rezidențiale, HoReCa și office, realizate la cele mai înalte standarde, ca drept urmare că sunt recunoscute de către competițiile internaționale de profil.

Noblesse Interiors Diningroom

Noblesse Interiors reprezintă un concept unic în lumea designului de interior, un mix al celor mai frumoase colecții de mobilier, decorațiuni, placări, corpuri de iluminat și textile, alături de servicii complete de design interior.

Noblesse Interiors Diningroom detail

„Suntem mândri de această reuşită şi ne bucurăm că studioul nostru de design are succes şi peste graniţele ţării, acesta fiind unul dintre obiectivele noastre pe termen lung: să fim apreciaţi şi recunoscuţi pentru talentul şi profesionalismul de care dăm dovadă în amenajările interioare care ne poartă semnătura. Totodată, este şi o responsabilitate care ne motivează să devenim tot mai buni şi sperăm să ne acordaţi votul dumneavoastră cu aceeaşi încredere că până acum”, a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Noblesse Interiors vestibul

De 4 ori pe lista scurtă a nominalizărilor
Proiectul selectat pentru finala competiției a implicat amenajarea în stil contemporary luxury a unei case spațioase și luminoase din Pipera, pentru care designerii și arhitecții din Noblesse Group au propus nuanțe delicate, texturi prețioase și mobilier elegant, cu distinse accente aurii.

Amenajarea a surprins plăcut juriul, care a propus-o pentru categoria Interior Design Global, la secțiunile Bedroom, Living Space Europe și Interior Design Scheme Europe, respectiv pentru categoria Residential Property Global, la secțiunea Luxury Residence Europe.

Noblesse Interiors Bedroom

Toate proiectele care ajung în faza finală la “The International Design & Architecture Awards” vor fi supuse analizei exigente a specialiştilor internaţionali, dar pot fi votate şi pe site-ul oficial:
http://thedesignawards.co.uk/designandarchitecture/shortlisted.html.

Noblesse Interiors bedroom detail
Profesionalism şi seriozitate
Studio Insign, parte a Noblesse Group, este primul studio de design interior din România membru al Asociaţiei Britanice “International Design Society”, alături de designeri renumiţi, ale căror portofolii extraordinare în domeniu cuprind proiecte de lux, amenajări rezidenţiale, de yachturi şi de avioane private.

Noblesse Interiors Bedroom

Foto: Noblesse Interiors

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply