Modele de case cu garaj

0

Pledam pentru modele de case cu garaj pentru ca plecam de la ideea ca daca iti faci casa merita sa-ti faci si garaj. Sustinem cu argumente pledoaria noastra pentru modele de case cu garaj pentru ca am analizat ideea din punct de vedere practic si am gasit cateva motive pentru care merita sa iei in calcul casa cu garaj. Si pentru ca suntem obiectivi, completam lista cu motive pentru care merita sa mergi pe modele de casa cu garaj, cu motive pentru care poti sa renunti la aceasta varianta. Ca sa decizi in cunostiinta de cauza.

Modele de case cu garaj

Citeste si: Proiecte de casa cu veranda

Ceea ce este foarte important de spus este ca aceste modele de casa cu garaj nu inseamna neaparat costuri suplimentare pe care un buget total pentru constructia unei case sa nu le poata suporta.

In primul rand diferentele de pret intre oricare modele de casa cu garaj si cel fara garaj sunt minime si nu depsesc 7-10%, dar marele avantaj este ca daca alegi modele de casa cu garaj valoarea de piata a casei creste cu peste 15%. Avantaj: modele de casa cu garaj.

Un garaj se poate adauga la orice proiect de casa, indiferent de suprafata proiectului inital, iar orce proiect de casa poate sa devina cu o minima adaptare o casa cu garaj. In plus, spatiul destinat masinii este un excelent spatiu de depozitare suplimentar, ferit de intemperii, sigur. Tot ceea ce trebuie sa-l faci este sa-l organizezi bine. Avantaj: modele de casa cu garaj. Nu in ultimul rand garajul poate sa devina locul ideal pentru masina de spalat si locul perfect pentru uscat rufe iarna.

Citeste si: Proiecte de case mari cu mansarda

Investitia in plus in aceste modele de case cu garaj se amortizeaza in timp, prin reducerea cheltuielilor de intretinere pentru masina. In plus, politia de asigurare poate sa fie mai ieftina pentru ca in 90% din cazul masinile sunt furate din locul de parcare de resedinta, iar o camera video de supraveghere este o investitie minima care iti ofera siguranta de care ai nevoie. Avantaj: masina!

Un alt avantaj pe care il au aceste modele de casa cu garaj este acela ca spatiul poate fi integrat cu investitii mici in spatiul locuibil al casei.

modele de case cu garajScapi definitiv de problema locului de parcare si de o taxa suplimentara pentru acesta ceea ce este un argument pentru aceste modele de casa cu garaj.

Garajul este recomandat caselor care nu au pod si pivnita, pentru ca pune in valoarea casa si a creste valoarea acesteia.

Unul din dezavantajele principale ale oricaruia din aceste modele de de casa cu garaj poate sa fie o problema in plus in cazul in care suprafata de teren pe care o ai la dispozitie este mica. Este de preferat sa salvezi un petec de verdeata sau o camera in plus in locul unei “dormitor” pentru masina.

Citeste si: O casa mica si functionalamodele de case cu garaj

Garajul nu este o necesitate daca locul de parcare nu este o problema si daca zona in care locuiesti este sigura din punct de vedere al supravegherii.

Garajul creste cheltuielile de intretinere ale casei, pentru ca trebuie incalzit chiar daca nu la valorile de temperatura din casa, dar oricum temperatura trebuie mentinuta mereu pozitiva.

Un proiect de casa fara garaj este ieftin decat oricare din aceste modele de casa cu garaj, dar ndiferent cat de mici ar fi cheltuielile suplimentare pentru constructia garajului, sunt costuri in plus, asa ca decizia se ia in functe de buget. Important: nu face greseala sa “inghesui” un garaj casei tale, daca nu ai fonduri suplimentare pentru constructie si nu da la schimb pentru garaj, calitatea materialelor doar cu scopul de a gasi bani. Categoric nu merita!

Daca esti in cumpana in privinta acestor modele de casa cu garaj, analizeaza cu creionul in mana agrumentatia noastra. vei decide luand in calcul amanunte la care nu te-ai gandit.

Suursa foto: ©wajan/Fotolia/©jirikaderabek/Fotolia

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply