Proiecte de case mari cu mansarda

0

Orice proiect de casa este o investitie, dar daca alegi proiecte de case mari cu mansarda merita sa iei in calcul cateva detalii care pot face o astfel de afacere profitabila. Costurile de constructie in regim propriu sunt destul de avantajoase, iar tendintele generale merg pe ideea unui dezghet in imobiliare asa ca poate sa fie rentabil sa mergi pe ideea de proiecte de case mari cu mansarda pe care ulterior sa la vinzi integral sau in parte.

Proiecte de case mari cu mansardaDaca esti dispus sa faci o investitie pe proiecte de case mari cu mansarda, afla ca este mai rentabil faci un pas mai departe si sa alegi una din solutiile de proiecte de case cu 2 etaje. Este pe principiul unde merge mia, merge si suta. Diferentele de investitie intre o casa cu un etaj si una cu doua etaje sunt de circa 30-40%, dar valoarea de piata a casei si castigul la suprafata locuibila sunt demne de luat in calcul si vor compensa investita initiala.

Solutia de proiecte de case mari cu mansarda poate sa fie o alegere excelenta pentru terenurile cu suprafata mica din oras. mansarda poate sa ramana ca atare sau poate sa fie amenajata, situatie care nu face decat sa mareasca spatiul locuibil si randamentul financiar al casei.

Citeste si: Modele de case 2014

Un mare avantaj pentru proiecte de case mari cu mansarda este acela ca sunt ideale pentru doua familii. Poti alege oricare din proiectele de case duplex care pot fi solutia cea mai convenabila, unde spatiile comune sunt doar cele exterioare, sau poti merge pe varianta unei case cu doua intrari, care are spatii comune pentru ambele familii dar care ofera si zone de intimitate pentru fiecare familie.

Proiecte de case mari cu mansarda (2)Pentru ca spatiul si amplitudinea constructiei permite, aceste proiecte de case mari cu mandarda sunt cele care se preteaza cel mai bine la principiile de arhitectura moderna. Caracteristicile sunt forma simplificata, lipsa ornamentelor, functionalitatea dusa la maximum, ferestre mari si liniile drepte. Toate aceste proiecte de case mari cu mansarda devin extrem de functionale daca sunt gandite in ideea modernitatii, atat in ceea ce priveste compartimentarea cat si materialele folosite.

Oricare din aceste proiecte de case mari cu mansarda vin la pachet cu dezavantajele unei case… mari, cu mai multe planuri. Este obligatorie o fundatie adanca si solida – pe care o poti valorifica sub forma de beci sau demisol, pentru a profita la maximum de spatiu, este necesar un plan de organizare pe verticala bine gandit, pentru a face casa functionala si practica si este obligatori un acoperis solid care sa ofera toata protectia de care casa are nevoie.

Partea buna este ca pentru toate aceste proiecte de casa mare cu mansarda exista si cateva avantaje: impozit mai mic, costuri reduse pentru incalzire (mansarda este un foarte bun izolator pentru casa), posibilitatea de a valorifica spatiul excedentar oferit de mansarda.

Sursa: delmar.md

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply