O casa mica si functionala

0

Spuneam ca toate duc la ideea ca in viitor casa mica o sa fie solutia ideala, asa ca imi continui pledoaria sa va arat o casa mica si functionala. Poate sa fie o casa de vacanta ideala, prima casa sau casa ta principala.

o casa mica si functionalaO casa mica si functionala este usor de intretinut, este ieftina, iti ofera tot confortul de care ai nevoie, pentru o viata normala, este o casa ecologica pur si simplu, tocmai pentru ca este o casa mica si salveaza terenul din jur, teren de roadele caruia poti profita, in cazul in care il ai.

Aceasta casa are o amprenta la sol de 5 metri patrati. O casa mica si functionala perfecta pentru a fi amplasata in mijlocul naturii, la munte, la deal sau la mare. In aceasta casa locuiesc in timpul vacantelor patru persoane, doi adulti si doi copii. Casa a fost proiectata si in buna masura construita un arhitect, si este aplasata in apropiere de Helsinki.

Citeste si: Modele de case 2014

o casa mica si functionalaAceasta bijuterie, o casa mica si functionala pana la cele mai mici detalii, a fost construita de Jussi Palva. “Ne-am dorit un loc care sa functioneze ca o casa de vacanta, care sa fie locul nostru de relaxare, fara sa facem o investitie mare, pentru maximum de avantaje”.

O casa mica si functionala, cat o cabana mica, perfect utilata si excelent organizata. Casa foloseste exclusiv curent electric pentru incalzire si are acces la apa si canalizare. Fiecare loc din aceasta casa mica si functionala are o dubla utilitate. Sau aproape toate. Zona de gatit poate fi folosita ca birou de lucru. Zona de zi este locul in care dorm copiii. Patul parintilor este sus, in pod. Accesul se face pe o scara de sfoara, care nu ocpa loc si nu deranjeaza. Canapele pe care dorm copii sunt mobile si, lipite, ofera spatiu de dormit pentru o a treia persoana, pentru ca deseori vin copii in vizita…

Citeste si: Proiecte de case economice

In aceasta casa mica si functionala sunt incredibil de multe spatii de depozitare, fiecare colt, fiecare loc potrivit fiind compartiment. S-au folost rafturi si sertare, in cele mai neasteptate locuri, inclusiv sub dusumea. Fiind atat de mica totul se afla la indemna.

Imaginile vorbesc mult mai bine despre aceasta casa mica si functionala, decat o pot face eu in cuvinte. Mai multe imagini cu aceasta casa mica si functionala gasesti aici.

Sursa: archdaily.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply