Mobila verde. Idei si propuneri

0

Verdele este una din culorile mele preferate motiv pentru care o pledoarei in favoare unor piese de mobila verde o sa fie partinitoare. Verdele a fost culoarea anului 2013 asa ca, acum la final, o trece in revista a potentialului pe care il are mobila verde este nu doar binevenit ci si necesar. Plus ca o idee  noua nu strica niciodata.

mobila verde (1)De ce ai avea mobila verde in casa? Pentru ca ai posibilitatea unor variatii de nuante de la cele dulci pana la cele foarte intense. Un alt argument este faptul ca verdele se potriveste bine cu peretii albi, dar si cu cei gri si face un tandem bun cu peretii crem si ocru.

Citeste si: Bucatarie cu mobila neagra

Mobila verde are un aer retro, daca design este gandit in asa fel, asa ca se poate incadra printre piesele mai vechi de mobilier. Mobila verde este eleganta si induce o stare de calm.

Fie ca alegi nuante maslini, fie ca mergi pe tonurile tari de verde, acesta se incadreaza bine in orice decor si poate fi culoarea de baza si in camera de zi si in dormitor. Mobila verde este o solutie foarte buna pentru camerele unice care au multiple destinatii.

mobila verde (3)Citeste si: Cum aranjezi mobila. Sfaturi si solutii

Mobila verde este usor de combinat cu alte piese de mobilier, culoare verde fiind o culoare toleranta care se asociaza placut cu maroul si galbenul si se completeaza bine cu albastru si rosu.

Citeste si: Indrazneste si foloseste mobila rosie

Evident ca fiecare piese de mobilier tapisata sau vopsita in verde are o nuanta si o destinatie, nuanta si scopul pe care il are piesa respectiva de mobilier fiind elementele esentiale de care trebuie sa se tina cont atunci cand sunt alese si incluse in decorul din camere. In pledoaria noastra pentru mobila verde nu poate sa fie trecuta cu vederea mobila moderna si cea in nunate electrice si vibrante, ca solutie mai ales in decorul modern.

Sursa: decoist.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply