Mobila pe roti. O casa mobila

0

Mobila pe roti (4)Mobila pe roti este o solutie extrem de simpla si de practica pe care o folosim rar, desi avantajele sunt evidente. Mobila pe roti creste confortul unei case, sporeste functionalitatea pieselor de mobilier si le face usor de manevrat. Nu toata mobila poate fi pusa pe roti, dar rolele atasate unor piese de mobilier fac din acestea obiecte de mobilier cu functionalitate multipla.

Masa de cafea din living este cea mai comuna mobila pe roti, dar nu este singura care poate capata mobilitate. Scaunul de birou, masa din bucatarie, unele taburete si unele piese destinate depozitarii pot sa devina mobila pe roti.

Citeste si: Mobilier mobil in bucatarie

Mobilierul pe roti poate fi incadrat in orice decor si este potrivit pentru toate spatiile, dar cele care au cel mai mult de castigat de pe urma acestor piese de mobila pe roti sunt camerele mici, bucatariile deschise si spatiile de lucru.

Mobila pe roti este foarte utila si un ajutor neasteptat atunci cand faci curat. Zona de lucru este mult mai usor de combinat si de amenajat daca este organizata cu mobila pe roti.

Rotile din cauciuc si plastic moale sunt foarte bune pentru covoare. Cele din plastic dur pot fi folosit pe gresie, pardoseli din beton si lemn de esenta tare. Mobilierul de birou cu roti de metal pot fi utilizate in aer liber sau in interior pe o podea din material dur. Rotile mai mari fac utila mobila pe roti inclusiv pe covoare si mochete.

Mobila pe roti (2)

Citeste si: Mobila transparenta. O povocare pentru casa ta

Dupa spatiile de lucru, bucatarile sunt cele care cel mai mult de castigat de pe urma pieselor de mobila pe roti. Cand ma gandesc la mobilier mobil de bucatarie ma refer la dulapuri de dimensiuni reduse, dar suficient de incapatoare incat sa poti depozita in ele tot ce nu are loc in celelalte corpuri de mobilier de bucatarie, asezate pe roti. Marele avantaj este ca pot fi mutate dintr-un loc in altul si pot fi folosite in mai multe scopuri.

Citeste si: Trucuri pentru o casa organizata

Unele piese de mobilier suporta sa le atasezi roti, altele se pot cumpara direct cu roti atasate. Exista sisteme de mobila pe roti care se pot bloca (mesele de bucatarie de exemplu) sau care au doar doua roti pentru un plus de stabilitate, dar care le lasa si beneficiul de a fi mobile.

In loc de final sa mai spunem ca mobila pe roti este in sine un obiect de decor, care poate da un plus de farmec si personalitate casei tale.

Sursa: homedit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply