Merită să apelezi la un designer de interioare?

0

Să apelezi la serviciile unui designer de interioare poate fi destul de costisitor, motiv pentru care multe persoane aleg să nu facă asta atunci când renovează sau reamenajează. Cu toate acestea, beneficiile sunt importante și credem că ar trebui să te gândești mai bine înainte de a lua decizia.

Pentru început, ce anume face un designer?

Designerul de interior te ajută să îți decorezi casa sau apartamentul astfel încât să se potrivească cât mai bine personalității tale. În același timp, utilizează cât mai eficient spațiul, pentru ca nevoile tale să fie satisfăcute.

designer de interioare

Cum are loc procesul?

După ce ai ales designerul cu care vrei să lucrezi, te vei întâlni cu acesta pentru a discuta despre stilul pe care vrei să îl aibă locuința, despre ce îți dorești și ce vrei să eviți. Acum este momentul să îi spui ce buget ai și orice alte detalii importante.

Apoi, designerul îți va arăta o schiță pe care a gândit-o pentru locuința ta. În cadrul acestei discuții puteți discuta despre eventualele modificări pe care le dorești.

În următoarea etapă, designerul ar trebui să te ajute cu proiectarea, să îți recomande produsele pe care trebuie să le cumperi și să urmărească șantierul (dacă e cazul să modifici spațiul). Referitor la ultipa etapă, trebuie să știi că cei mai mulți designeri nu vin cu o echipă de muncitori, tu trebuie să asiguri asta.

designer de interior

De ce să apelezi la serviciile unui designer de interior?

„Are rost să cheltui bani pentru aceste servicii? Știu să îmi decorez singur casa!”, spun cei mai mulți. Totuși, câți dintre noi s-ar pricepe cu adevărat la această meserie? Dacă nu ai ochiul format și nu ai citit foarte multe informații pe internet despre amenajarea casei, șansele să reușești să ai o locuință ca în reviste sunt scăzute. Un designer de interior te poate ajuta să amenajezi casa astfel încât să te simți mereu confortabil, să fii întotdeauna mulțumit cu decorul și să îți admiri casa în fiecare zi.

 

 

 

Sursă foto: iStock, Pixabay

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply