Idei de decorare cu buget mic

1

buget mic

Nu e nevoie să te coste o avere o strategie de decorare pentru casa ta. Avem noi idei de decorare cu buget mic. Cu o investiție minimă, cu o strategie bine pusă la punct și cu puțină rabdare poți transforma casa ta într-un loc fabulos faără o investitie obositoare. Aruncă o privire peste aceste idei de decorare cu buget mic.

Vopseaua este una dintre cele mai simple și mai comode modalități prin care poți da o imagine nouă casei tale. Schimbările sunt majore și foarte ieftine. Alege culori sigure, adică culori care nu-ți complică cromatic casa. Cele mai bune alegeri sunt griurile perlate, dulci, albul, mereu o culoare elegantă, practică și cu potențial maxim. Nu omite farmecul fabulos pe care îl are albul strălucitor. A zugravi cu o vopsea de calitate – care chiar și așa costă puțin, este simplu și cu instrumentele potrivite cu un plan bun poți face asta singur.

Tapetul pe unul din pereții din casă. Evident alegerea trebuie făcută cu foarte mare atenție, atât în ceea ce privește peretele pe care vrei să-l îmbraci în tapet cât și modelul de tapet ales. Merită să faci o investiție într-un tapet de calitate, pentru ca acesta va da opulență, farmec și personalitate pentru toată casa.

Un covor nou. Investiția este mai mult decât minimă și extrem de utilă pentru casa ta. Alege un covor practic, colorat viu, vesel, din materiale naturale, pentru că sunt cele mai rezistente și cele care s eîntrețin cel mai ușor.

Jaluzele noi. Încearcă să mergi pe varianta celor romane, care sunt foarte simplu de făcut și super-elegante. Alege materiale din in, simplu și dens pentru că se așează frumos și sunt foarte rezistente.

Perdele noi. Alege cele mai simple tesaturi. Am monitorizat casele vedetelor, am tras cu ochiul prin încăperile simandicoase prin care stau reci și regine, duci și ducese și peste tot am văzut aceleași perdele simple, albe, lungi… Au un farmec special și au darul de a face orice încăpere frumosă și elegantă. Dacă vrei perdele cu model, alge doar după o îndelungată chibzuință și cu ajutorul unui specialist.

O modalitate eficientă de a crea efectul “wow” este să schimbi sursele de lumină din casă, să adaugi un lampadar acolo unde nu crede nimeni că ar fi locul potrivit pentru un lampadar sa schimbi abajurul lampadarelor sau să adaugi un lampadar. sau mai multe…

În loc să alegi să schimbi faianța în vaie, chituiește zonele cu probleme și apoi acoperă placile de faianță recondiționate cu soluții autocoloante rezistente la apă. Adaugă o oglinda mare neapărat înrîmată, pentru un plus de farmec și eleganță.

Dacă nu știi să le faci pe toate din casă, mergi pe ideea unui schim de abilități. Caută un prieten care știe ce nu știi tu, și care are nevoie de cineva care să se priceapă la ceea ce nu se pricepe el și te pricepi tu. Cercul poate include doua-trei sau mai multe persoane, pentru ca faci economie de bani, reparațiile vor fi o plăcere, câștigi timp, iar case care trebuie reparate și recondiționate se găsesc mereu!

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Foarte utile aceste idei. Imi place ideea folosirii tapetului pe unul dintre pereti.

Leave A Reply