Legume, fructe şi flori după reţetele Practic(e)

0
www.pixabay.com
www.pixabay.com
Natalia Neagu, Stoeneşti, jud. Argeş
Dragă redacţie,
Cum deţin toată colecţia de reviste Practic Idei, mereu găsesc în ea o idee pe care să o aplic, cu cheltuială mai mică sau chiar deloc şi care îmi este în acel moment la îndemână.
Iată pe scurt ce am reuşit să facem eu şi soţul meu inspiraţi din revistele Practic Idei cu legume şi flori crescute de noi.
Ne-am construit un solar în care am semănat roşii, ardei gras, castraveţi, ardei iuţi şi vinete, ale căror răsaduri le-am produs tot noi. Am întinerit cultura de căpşuni şi zmeură, după sfaturile apărute în numerele revistei.
Am cultivat pentru prima dată dovlecel Pattison, chiar am gătit de două ori din recoltă. Ne-am achiziţionat mur fără spini şi a rodit deja. Ne-am adus alun roşu şi avem deja doi arbuşti, unul a făcut alune deja.
După sfaturile cititorilor am îngrijit limba soacrei şi crăciuniţa, am 3 plante mari, care au fost pline de flori în primăvara asta şi au încântat privirile musafirilor. Toţi crinii de cameră mi-au înflorit în ianuarie şi februarie, fiindcă i-am ţinut la iernat corect, urmând sfaturile găsite în revistă.
De aceea vă doresc la cât mai multe scrisori cu sfaturi practice şi la cât mai multe apariţii ale revistei, pe care o aştept lună de lună cu mare nerăbdare. Le mulţumesc mult cititorilor cu suflet mare, care ne împărtăşesc sfaturi bune!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply