Invită primăvara în casa ta cu patternuri inspirate

0

Invită primăvara în casa ta cu patternuri inspirate – O amenajare cu patternuri inspirate în nuanțe de sezon te ajută să păstrezi primăvara în casa ta mai mult timp. Textilele și finisajele sunt elemente importante, care pot face diferența!

Simi-rug-main_med

Țesăturile din care au fost realizate draperiile și pernuțele cu pattern sunt din bumbac, aparțin furnizorului Sanderson și costă 419 lei/ml (lățime 138 cm), la magazinul La Maison.

4 cadre în nuanțe de sezon

Simi-fabric-detail_med

Prezența florilor este esențială într-o locuință în care se dorește un suflu primăvăratic. Acestea vor completa în mod firesc țesăturile înfrumusețate cu patternuri inspirate din natură și vor conferi multă pros-pețime ambientului.

Simi-fabric-and-Icaria-Velvet-sofa_med

Vrei o canapea într-o culoare veselă, care să denote optimism? Nu o arunca pe cea ve-che, ci croiește-i o husă într-o nuanță primăvăratică. Dacă ai ales un material uni, conferă-i dinamism cu ajutorul unor pernuțe cu imprimeu.

Simi-cushion-detail_med

Bumbac, in, cânepă sunt tot atâtea variante de materiale ce își găsesc locul într-un ambient care merge pe mâna naturaleții. De reținut că bumbacul se comportă mai bine în timp, deoarece are fibre groase și o țesătură mai densă.

Simi-curtain-detail_med

Scoate din anonimat o amenajare ternă dându-i un aer fresh! Poți face acest lucru cu ajutorul unui tapet și al unor perne cu pattern floral. Tapetul din imagine este din hârtie și costă 551 lei/rola (L 1.000 x l 64 cm). Toate finisajele și textilele din aceste pagini se găsesc la magazinul La Maison.

Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply