Imbunatatiri pentru casa cu bugete mici

0

Imbunatatiri pentru casa cu bugete miciO casa frumosa este o casa vie, iar o casa vie este o casa in transformare asa ca lista cu imbunatatiri pentru casa cu bugete mici iti ofera solutii si idei dintre cele mai bune si mai practice.

Iata cateva idei de imbunatatiri pentru casa cu bugete mici care pot face minuni

Vopseaua, cel mai bun prieten. Indiferent de tipul vopselelor acestea sunt mai mult decat accesibile, iar tehnica de a vopsi corect si frumos este mai mult decat simpla asa ca foloseste din plin aceasta combinatie. Vopseste orice trebuie reconditionat, curatat sau ridicat ca valoare. Este una din cele mai bune si mai simple imbunatatiri pentru casa cu bugete mici.

Citeste si: Lumina naturala din casa. Cum o pui in valoare

Conteaza foarte mult culoarea pe care o alegi pentru ca in functie de aceasta se poate schimba radical aspectul unei camere. Daca vrei sa vopsesti ceva intr-un spatiu care are deja cromatica lui cea mai buna solutie sunt culorile neutre si cele din paleta de culori deja folosita.

Rearanjarea pieselor deja existente este o alta solutie pentru imbunatatiri pentru casa cu bugete mici. Fa un plan, masoara si reorganizeaza. Adauga sau, mai bine, elimina o piesa de moblier si vei vedea ca efectul este major, fara sa te coste nici un leu. Combina rearanjarea pieselor de mobilier cu alte cateva trucuri simple care aduc imbunatatiri pentru casa cu bugete mici. O planta, o perdea noua, un abajur nou pentru lampadar, o husa noua pe canapea si reorganizarea obiectelor de decor. O sa fie ca si cum ai locui intr-o alta casa.

Citeste si: Cum iti improspatezi casa fara renovare

Imbunatatiri pentru casa cu bugete mici (2)Combina noul cu vechiul. Piesele vechi de mobilier sunt o comoara care te pot ajuta sa aduci imbunatatiri pentru casa cu bugete mici. Fie ca reconditionezi o piesa veche, fie o iei din casa sau din podul bunicii, piesele vechi de mobilier pot schimba complet imaginea unei camere. Chiar daca decorul general din casa este unul minimalist sau modern, o piesa veche de mobilier o sa-si gaseasca mereu loc in casa.

Repara. O casa frumoasa pierde enorm din aspect pentru micile defectiuni inerente, care nu sunt rezolvate. Un bec ars, o balama care scartatie, un intreruparor cu defectiuni sau o priza stricata iti complica viata si iti strica casa mai mult decat pare la prima impresie. Tot asa si in baie cu problemele la instalatia sanitara sau in bucatarie. Reparatiile facute la vreme sunt mai putin costisitoare si mentin toata casa la un nivel ridicat de eficienta.

Citeste si: O casa curata fara efort. Trucuri si idei

Pete stralucitoare. Lemnul este principalul material din casele noastre, dar specialistii in decoratiuni interioare spun ca imediat dupa lemn ar trebui sa urmeze obiectele din metal si piesele stralucitoare. Toate obiectele din metal pentru decoratiuni interioare intra in categoria imbunatatiri pentru casa cu bugete mici, dar cu efecte maxime. Incearca un abajur de metal, o tava, materiale stralucitoare (folosite cu maxima zgarcenie insa), pentru ca toate acestea nu doar ca reprezinta imbunatatiri pentru casa cu bugete mici, dar sunt si o cale care adauga stralucire interioarelor.

Imbunatatiri pentru casa cu bugete mici (4)Oglinzi. In orice loc din casa se impune o imbunatatire foloseste o oglinda. Acesta este sfatul celor care sunt specialisti in decoratiuni interioare. Se poate spune ca acesta este unul din cele mai bune si mai simple trucuri pentru imbunatatiri pentru casa cu bugete mici.

Modifica si imbunatateste iluminatul. Un up-grade al surselor de lumina artificiala este una din ideile de imbunatatiri pentru casa cu bugete mici. Lumina schimba complet volumele din casa, unghiurile si ofera o noua perspectiva asupra spatiului. Efectele sunt rapide si radicale, investitia mai mult decat modesta.

Citeste si: De ce merita sa apelezi la sfaturile unui designer profesionist

Reevaluarea spatiilor de depozitare si reorganizarea lor. Renovarea si reorganizarea dulapurilor este o alta solutie foarte buna si foarte simpla pentru imbunatatiri pentru casa cu bugete mici. Daca vei face toate acestea in timp ce faci si curatenie/ordine generala in casa efectul este garantat.

Citeste si: Cuvertura de pat, patura cu dublu rol

O ultima solutie pentru a aduce imbunatatiri pentru casa cu bugete mici este reorganizarea integrala a holului. Spatiul de la intrarea din casa este esential pentru imaginea intregi case asa ca daca vei acorda atentie maxima holului rezultatele vor fi pe masura asteptarilor si chiar mai mult decat atat.

Sursa foto: hepta.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply