Cuvertura de pat, patura cu dublu rol

0

Cuvertura de pat sau canapea este o adevarata patura cu dublu rol. Unul decorativ, principal, si altul de a-ti tine cald. Cuvertura de pat are calitatea de a putea schimba complet aspectul unei incaperi si este proba cea mai buna ca utilul poate fi imbinat cu placutul cand vine vorba despre decoratiunile interioare.

cuvertura de pat

Citeste si: Trei decoruri, acelasi mobilier

Pentru a ajunge la aceasta combinatie: util si placut intr-o cuvertura de pat, este esential este materialul din care aceasta este facuta. Apoi, conteaza esential modul in care este  integrata cuvertura de pat in decorul general al camerei. Integrarea in ansamblu este un principiu valabil pentru tot ceea ce inseamna decoratiuni interioare. Cuverturile de pat sunt ideale in dormitor, dar sunt extrem de utile si in camera de zi si binevenite in camera copiilor. Diferenta este data de model si material, astfel incat o cuvertura de pat sa devina utila in fiecare camera in parte.

100498306_jpg_rendition_largest100499917_jpg_rendition_largestCiteste si: Trucuri pentru dormitor cu stil personal  

Trebuie sa imbini creativ cuvertura de pat cu personalitatea si nevoile tale si, de ce nu, cu anotimpurile. Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este ca o cuvertura de pat trebuie asortata cu draperiile si perdelele. In felul acesta totul capata un aspect unitar.

Citeste si: Lenjerii racoroase pentru dormitor

Cuvertura de pat poate sa fie vintage, din lana sau casmir, iar cuverturile de pat groase sunt ideale in anotimpurile reci. Paleta cromatica poate sa creeze o atmosfera calduroasa si primitoare. Trebuie spus ca o cuvertura de pat din lana, de exemplu, nu este potrivita cu un decor minimalist, dar o cuvertura din matase este bine venita.

Citeste si: Pleduri si plapumi. Cum le alegi

Marele avantaj pentru o cuvertura de pat este faptul ca o poti schimba de fiecare data cand vrei prin simpla folosire a unei cuverturi.

Sursa: bhg.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply