Idei pentru decorarea bradului de Craciun

0

Sunt mii de idei pentru decorarea bradului de Crăciun. Din miile de idei și soluții am ales câteva pe care le-am considerat originale și tradiționale sau inedite și amuzate, și pot să fie surse bune de inspirație pentru decorarea bradului de Crăciun.

decorarea bradului de Crăciun

Citeste si: Decoratiuni din pasla colorata pentru Craciun

decorarea bradului de Crăciun (3)Lumini albe. Încearcă să renunți la becurile colorate și să folosești leduri albe cu lumină caldă. Efectul este cu totul și cu totul special, elegant și dă strălucire specială camerei în care se află bradul. Luminile albe sunt una din cele mai inspirate idei pentru decorarea bradului de Crăciun.

Citeste si: Brazi de Craciun in ghiveci. Ghid practic

Bradul cu jucării. Alege toate jucăriile mici, toate cele care pot fi agățate în pom. Adaugă ghirlande colorate și lumini albe și vei avea un brad original și vesel. Este o bună și economică idee pentru decorarea bradului de Crăciun, unde cei mici pot participa cu imaginața și creativitatea lor.

Citeste si: Brazi de hartie. Decoratiuni pentru Craciun

decorarea bradului de Crăciun (4)O soluție extrem de frumoasă pentru decorarea bradului de Crăciun este împodobirea bradului cu turtă dulce. Fie că o faci tu, fie că vei cumpăra figurine de turtă dulce gata făcute ideea este extrem de bună. Adauga fundițe roșii în brad, portocale uscate și bețe de scorțișoară. Efectul este unul desăvâtșit. Figurinele din turtă dulce sunt extrem de variate că modele, de la unele simple, precum steluțele, până la căsuțe. Acaestea au și culori diferite, astfel încât se poate realiza un contrast plăcut la vedere. În plus, pot fi mancate!

Dacă te pricepi la tricotat poți pune în brad mici figurine făcute de mana ta din lânuri colorate. Limitează-te la câteva culori și încearcă să găsești o temă comună pentru figurinele tricotate.

Citeste si: Decoratiuni handmade pentru Craciun. Etamina si cusaturi

Figurinele din paie sunt o soluție perfecță pentru decorarea bradului de Crăciun. Mai mult poți agăța în brad toate decorațiunile folosind paie. În Polonia, globulețele sunt prinse de ramuri cu paie, simbolizând recunoștință față de recoltele bogate de peste an.

decorarea bradului de Crăciun (1)Flori uscate. Imortelele sunt ideale pentru a împodobi bradul. Aceste flori uscate pot fi așezate direct pe ramuri prinse cu fire subțiri de liță. Efectul final este senzațional, chiar dacă decorarea bradului de Crăciun nu este o întreprindere foarte ușoară. Oricum efortul merită din plin pentru că rezultatul final este perfect!

Brad cu flori. Potrivit legendei trandafirului de Crăciun, o păstoriță săracă, numită Madelon, avea grijă de turmă ei pe un deal de lângă Bethleem, într-o noapte înzăpezita. Ea plângea știind că nu va avea cu ce să cumpere un cadou pentru Iisus Hristos, când un înger a apărut și a transformat lacrimile feței în trandafiri. Madelon a adunat trandafirii și a fost fericită să-i ducă în dar. De la legendă până la decorarea bradului de Crăciun cu flori este doar un pas.

Citeste si: Cinci idei de iarna pentru casa ta

Brad cu origami. Îți trebuie îndemânare și răbdare, hârtie colorată și foarfece. În Japonia lumea împodobește bradul cu evantaie de toate mărimile și culorile. Inspiră-te din această tradiție.

Sursa foto: ©OlesiaSarycheva-Fotolia.com / FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply