Idei de decoratiuni cu pozele celor dragi

0

Idei de decoratiuni cu pozele celor dragi (2)Cele mai frumoase decorațiuni pentru interior sunt cele care pot fi personalizate. Atunci când oferi personalitate casei tale prin mobila aleasă, culorile predominante sau decorațiunile ce atrag atenția musafirilor, casa ta devine mai mult decât o locuință, e un sanctuar care te reprezintă.

Îți oferim în cele ce urmează niște idei de decorațiuni cu pozele celor dragi deoarece te vei bucura să le vezi în fața ochilor la orice oră.

1. Măsuța de cafea. Indiferent ce tip de măsuță de cafea deții, ea poate fi acoperită cu o bucată de sticlă. Sub această sticlă, poți împrăștia pozele cu familia din ultima vacanță, poze cu copilașii tăi dacă ești părinte sau poze cu cei dragi în diferite ipostaze comice. Trebuie să ai grijă însă la calitatea pozelor deoarece, după un timp, ele se pot lipi iar atunci când le dezlipești, o bună parte din culori rămâne pe sticlă.

Citeste si: Solutii decorative cu fotografii mari

2. Tablourile de tip canvas. Pentru acest tip de decorațiune, trebuie să apelezi la un centru digital care îți poate oferi acest serviciu. Astfel, pozele celor dragi pot fi imprimate pe pânză și poți crea tablouri de diferite mărimi pe care le poți atârna aleatoriu pe un perete. Aceste tablouri de tip canvas creează impresia unor picturi superbe unde protagoniștii imaginii sunt chiar persoanele dragi ție.

Idei de decoratiuni cu pozele celor dragi (4)3. Plăcile de polistiren. Dacă ești părinte, îți oferim o idee mai practică și mai accesibilă din punct de vedere al prețului, pentru camera copilului tău. Ai nevoie de o placă de dimensuni mai mari din polistiren expandat pe care o poți vopsi într-o culoare veselă, care să se potrivească în camera copilului. După uscare, atârnă acestă placă pe perete și folosind niște simple bolduri sau pin-uri (pin-urile nu au vârfurile exterioare ascuțite și se găsesc și într-o multitudine de culori) și poți prinde diferite poze.

Citeste si: Cum acoperi un perete gol

Dacă copilașul tău este mai mic de 7-10 ani, trebuie să ai grijă ca această placă sa fie situată la o înălțime inaccesibilă lui pentru a te asigura că nu se înțeapă în bolduri. De asemenea, când copilul este mic, poți crea un fel de cronologie cu pozele lui din fiecare an sau la fiecare eveniment important din viața lui.

Dacă ești părinte de adolescent, problema pozelor ce sunt prinse de placă nu mai este a ta. Cu siguranță va strânge o mulțime de poze cu prietenii pe care le va pune singur pe perete.

Citeste si: Tablouri pe pereti. Idei si solutii

4. Globurile personalizate. Când sărbătoarea Crăciunului bate la ușă, poți opta pentru o serie de globuri pentru brad, personalizate cu pozele familiei tale. Ele nu sunt doar un element decorativ ce atrage atenția, dar oferă și o senzație aparte de căldură și unitate în familie într-o perioadă a anului când cei dragi sunt mereu amintiți.

Echipa Casa si Gradina.ro

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply