Solutii decorative cu fotografii mari

0

Solutii decorative cu fotografii mari (1)Avem o noua provocare: solutii decorative cu fotografii mari. Fotografiile pot fi incluse in categoria cea mai populara, comuna si accesibila a decoratiunilor in casa. Facem un pas mai departe (inspirati de solutiile aplicate in casa sa de designerul Titi Alupoaiei).

Fotografia in sine poate sa fie sursa de inspiratie pentru decoratiunile in casa. Este mult mai accesibila decat o lucrare de arta originala, dar ramane o forma de arta, actuala, expresiva si generoasa. Marele avantaje este ca aceste solutii decorative cu fotografii mari sunt accesibile oricui, pastrand insa in casa nota de original si unic pe care fiecare din noi ne-o dorim in casa.

Nu punerea in practica a acestui proiect este scopul nostru acum si aici, ci stimularea imaginatiei tale, la tine acasa unde poti sa folosesti extrem de eficient, cu investitii mici aceste solutii decorative cu fotografii mari.

Citeste si: Cum acoperi un perete gol

Solutii decorative cu fotografii mari (2)Concret o fotografie alb-negu, preluata sau facuta poate sa devina elementul central pentru peretele din camera de zi. Ideea este excelenta, efectul este maxim. Punerea in practica a acestor solutii decorative cu fotografii mari impune obligatoriu o imagine de foarte buna calitate care sa poata fi printata la o scara mare.

Imaginea este apoi fizata pe o rama, protejata, daca materialul din care este facuta o cere, cu sticla. Deseori aceste solutii decorative cu fotografii mari sunt realizate pe un suport rezistent in timp, plastifiat care face fata multa vreme la conditiile din casa, si care nu este alterat de razele soarelui si  raman in perfecta stare timp indelungat.

Citeste si: Tablouri pe pereti. Idei si solutii

Imaginile alb negru sunt de maxim efect, dar la fel de bine pot fi folosite si imagini color, eventual de mai mici dimensiuni sau postere vechi sau cu aer vintage. In completarea ideii si a acestor solutii decorative cu fotografii mari vine acest paravan cu totul special. Il poti bricola singur. Ai nevoie de un suport si, evident de imagine.

Citeste si: Redecorare accesibila. Secrete de designer

Solutia este una foarte buna, extrem de practica si una din cele mai bune solutii decorative cu fotografii mari. Imaginile vorbesc, insa mult mai bine decat am putea sa o facem noi.

Sursa foto: Dan Vezentan, revista Casa si Gradina

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply