Idei de decor pentru iarna

0

idei de decor pentru iarnă (2)Avem câteva idei de decor pentru iarnă, toate soluții simple și ușor de aplicat. În primul rând trebuie spus că decor pentru iarnă înseamnă un mediu cald, prietenos și plăcut care să facă atmosfera din casă cât mai confortabilă.

Orice idei de decor pentru iarnă trebuie să încălzească și să coloreze, pentru a compensa răceala și monotonia cromatică a iernii. Așa că poate nu întâmplător culorile Crăciunului sunt roșu și verde, două din cee mai calde și mai vii culori.

Citeste si: Lumanari de Craciun facute in casa

idei de decor pentru iarnă (4)Dacă nu faci parte dintre cei care iubesc roșu și verde, poți să realizezi deor de iarna în casăă cu nuanțe metalice la care să adaugi vișiniul, albul minimalist, nuanțele deschise  neutre sau alte combinații de culori puternice.

Obiectele albe, din lemn sau metal sunt elemente de bază și tot atatea idei de decor pentru iarnă. Lumânările albe fac minuni, globurile lucioase argintii sunt elemente de bază, iar argintul este sinonim cu Sărbătorile de iarna. Tot ceea ce trebuie să faci este să le folosești.

Sunt esențiale decorațiunile din lemn. Lemnul este materialul de bază păentru idei de decor pentru iarnă. Nu omite cornurile de brad, crenguțele de brad și orice alte bucăți de lemn cu personalitate.

Citeste si: Decor de iarna in casa

idei de decor pentru iarnă (3)Amenajează un semineu fals în casă și ține la vedere un coș cu lemene. Mirosul lor proaspăt și viu este în sine una din cele mai bune idei de decor pentru iarnă.

Decorează, atunci când amenajezi casa, toată casa. asta înseamna că trebuie să gasești soluții de decor și să le aplici inclusiv pentru bucătărie și baie. Nu omite holul care trebuie și el să beneficieze de câteva idei de decor pentru iarnă.

Citeste si: Craciun de poveste pentru copilul din tine (Galerie foto)

Un aliat esențial și o sursă de idei sunt materialele pufoase, groase, imprimate în dungi și carouri, toate fiind tot atâtea idei de decor pentru iarnă.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net / Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply