Ideale in spatiile mici: canapelele cu doua locuri

0

canapele

Primul lucru care îţi vine în minte atunci când trebuie să achiziţionezi o canapea este că vrei să fie mare şi încăpătoare, eventual extensibilă şi, evident, să nu te coste o avere. Dar ce faci atunci când spaţiul de care dispui nu este foarte mare?

Citeste si: Avantajele meselor extensibile

Soluția pe care ți-o prezentăm în această ediție se referă la canapelele de două locuri. Sunt versatile, unele chiar extensibile și cu spații pentru depozitare destul de încăpătoare, le găsești în toate opțiunile de materiale și culori de-a gata – dacă nu, în mod cert ai variantele unei firme de mobilier la comandă – și, cu siguranță, se potrivesc în spațiile mici, înguste.

Atunci când alegi o canapea pentru o încăpere, indiferent de cât de mare este aceasta din urmă, este bine să faci niște măsurători acasă pentru ca, în final, spațiul să fie unul bine proporționat. O canapea masivă și strident colorată într-o cameră prea mică nu arată bine și nu este o soluție pe care o recomandăm.

Citeste si: Design si opulenta

După ce ai stabilit dimensiunile care ar fi potrivite pentru camera ta, mai trebuie să te documentezi cu privire la sistemul pe care este construită canapeaua pe care o alegi (poate fi pe arcuri, cu șezutul din burete sau din spumă cu memorie) și dacă dispune sau nu de spațiu pentru depozitare. Desigur, în cazul canapelelor de două locuri va fi mai dificil să găsești un spațiu generos pentru depozitare.

Integrarea canapelei în decorul casei ar trebui să fie partea cea mai creativă din întreg procesul achiziționării. Cele din material textil, cu forme simple, precum Unfurl sau Dreamy din imagine, sunt versatile și se potrivesc într-un spațiu fie el și mai aglomerat cu decorațiuni sau piese de mobilier care nu fac parte din același set. Cele care presupun culoare și motive ornamentale bogate, precum Happy sau Angel, merg pefect într-o cameră dominată de alb, unde culorile și decorațiunile sunt bine dozate.

Citeste si: Trei idei de prajituri

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: PR, firmele mentionate

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply