Avantajele meselor extensibile

0

mese

Cea mai bună soluţie atunci când la mesele festive în familie sau la petrecerile organizate la tine acasă se anunţă mulţi participanţi, iar locurile nu sunt destule pentru toţi? Masa extensibilă!

Citeste si: 5 trucuri geniale pentru orice bucatarie

Ce-i de făcut, când universul tău se învârte în jurul unei măsuțe mici din bucătărie, acolo unde și mănânci, și bei cafeaua, și lucrezi la laptop, și care nu ar face față cerințelor actuale?

Citeste si: Inainte-dupa: detalii care innobileaza bucataria

Ei bine, o masă extensibilă sau pliantă ar fi soluția. Să iei în considerare anumiți factori înainte de a face o astfel de achiziție: bugetul (sunt mese din PAL sau MDF la prețuri foarte bune, dar și mese din lemn masiv, mai scumpe, pe care le poți considera o investiție de durată), utilitatea (am căzut de acord că sunt practice), dar mai ales dimensiunile camerei în care știi că o vei așeza (nu cumpăra o masă care se extinde până la 2 m, dacă încăperea are lățimea de 2,5 m).

Citeste si: Bucataria urbana

Masa o poți așeza în bucătărie sau living, apoi o poți muta în funcție de necesități. O poți folosi chiar și ca masă de lucru sau birou – extinsă, în cazul în care ești pasionat de bricolaje sau croitorie și îți trebuie mai mult loc pentru a te desfășura. Iar atunci când nu e folosită cu extensii, masa va ocupa mult mai puțin spațiu, așa că nu te va incomoda.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Productie: Alina Borcea
Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply