Greseli de amenajare pentru dormitor

0

Există suprinzător de multe greșeli de amenajare pentru dormitor pe care de cele mai multe ori le facem în propriul dormitor atunci când vine vorba de design.

Citeste si: Cel mai frumos dormitor mic. Toate detaliile

Dormitoarele la pachet sunt una din cele mai comune greșeli de amenajare pentru dormitor. Cumperi un pachet mare care conține piese de mobilier în set, destinate pentru dormitor. Le montezi și ai un domitor comun, monoton, plictisitor și fară nici urmă de personalitate în care nu te simți bine și nu știi de ce.

Cel mai bine este să amenajezi dormitorul piesă cu piesă, relizând combinații care să te reprezinte. Efectul final este infinit mai bun decât cel pe care îl oferă domitoarele la pachet.

Citeste si: Cel mai frumos dormitor. Solutii simple

greșeli de amenajare pentru dormitor (3)Prea multe perne. Pernele sunt un detaliu care nu poate să lipsească din dormitor, dar dacă sunt prea multe arată bizar și neplăcut. Prea multe perne dau un aer agomerat, dezordonat și neprietenos camerei. În plus te incomodează deseori pentru că trebuie să le muți dintr-un loc în altul când dormi sau când faci ordine în cameră.

Prea puțină lumină. Există formula clasică a celor două veioze, pe noptiere și a lămpii din tavan, dar deseori aceste surse nu sunt suficiente pentru a produce o atmosferă plăcută în cameră. Înceacă să faci un pas mai departe. Pune în tavan un lampadar, așează o lampă pe jos, într-un colț, și alege veioze din aceeași categorie, dar de modele diferite. Efectul este spectaculos.

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitor

greșeli de amenajare pentru dormitor (1)Prea multa lumină. Dacă a avea prea puțină lumină în domitor este o problemă, tot așa poate să fie și atunci când este prea multă lumină. Este vorba despre lumina naturală care intră prin fereastră și care trebuie să poată fi obturată cu o draperie suficient de mată pentru a face oricând întuneric în cameră.

Nu face economie când vine vorba despre salteaua din dormitor. Este esențială pentru bine tău! A alege un model ieftin, înseamnă un model prost, care trebuie schimbat frecvent și, una peste alta, poți cheltui mai mult. Aceasta este una din cele mai frecvente greșeli de amenajare pentru dormitor.

Culori prea dure. Culorile în seamnă viață, dar acestea trebuie alese cu mult discernământ. Dormitorul este singurul loc din casa pe care ar trebui să fie liniștitor, relaxant și reconfortant, așa că nu dormitorul este locul potrivit pentru a experimenta ulori tari. Soluția ideală sunt culorile calme, neutre și liniștitoare, care să îndemne la somn și intimitate. Gri, alb și albastru, verde pastelat, mov dulce și maro sunt cele mai bune culori pentru domitor. Nu exagera cu paleta de culori. Este una din multele multe greșeli de amenajare pentru dormitor.

Citeste și: Cum schimbi stilul prin culori pentru dormitor

Dormitorul nu este loc de distracție, așa că televizorul și alte asemenea electronice nu au ce căuta în dormitor. Dormitorul este un loc de relaxare, citi, dialog, sex și somn. Lăsați stimularea lumii electronic la ușa dormitorului.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply