Cum schimbi stilul prin culori pentru dormitor

0

culori pentru dormitor - Copy (2)Culoarea este detaliul care poate schimba rapid și radical o cameră. Cum schimbi stilul prin culori pentru dormitor? Simplu, alegând culoarea care dă stilul pentru dormitor. Prin culori pentru dormitor poți face camera sexy, sobră, masculină sau feminină. Tot prin culori pentru dormitor poți aduce intimitate, eleganță și stil pentru această cameră.

Citeste si: Dormitor in nuante de violet, ocru si auriu

Ce culoare are dormitorul tău? Alegerea unei culori pentru dormitor trebuie tratată cu atenție maximă.

Culorile pot genera unele dintre cele mai plăcute stări și emoții, și sunt elementul care influențează percepția și generează interacțiune.

Citeste si: Galben, culoarea solara din casa. Trucuri si idei

culori pentru dormitor - Copy (3)Alegerea unei culori pentru dormitor din gama culorilor închise aduce sobrietate, un aer masculin și intim, iar o combinație între gri și argintiu este romantică și eleganță. Accente de culoare violet-lila încălzesc atmosferă și vor induce o ambianță plină de farmec.

O dovadă a felului în care stilul se schimbă prin alegerea unor anumite culori pentru dormitor este verdele. Dar nu orice fel de verde, ci un verde dulce, intens și adânc. Un domitor verde o să fie un refugiu relaxant.

Portocaliul nu este una din cele mai bune alegeri de culori pentru dormitor și cu toate acestea am trecut-o pe lista cu idei de culori pentru dormitor pentru căldura pe care o degajă, pentru îndrăzneala și energia pe care o imprimă spațiului. Cum folosești energia, este treabă ta!

Citeste si: Schimba culorile din dormitor

culori pentru dormitor - CopyDacă ai vise secrete care duc la Hollywood, alege un dormitor în negru și auriu. Acestea combinație de culori pentru dormitor este una dramatică și strălucitoare, dar în același timp confortabilă și primitoare.

Citeste si: Cum alegi culoarea peretilor. Ghid practic

Nu neglija puterea culorii albastre și utilitatea acestei culori pentru domitor. Albastru este culoarea apelor și a cerului senin. Beneficiul este că albastru este o culoare care induce un sentiment de calm și liniște. Conform codului culorilor, albastru simbolizează unitate, armonie, ordine. Albastru scade tensiunea și este culoarea fericirii! Toate acestea fac din albastru una din cele mai bune alegeri atunci când trebuie să te hotărăști cu privire la ce culori pentru dormitor te oprești.

Sursa foto: ©virtua73-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply