Ghid de toamna pentru petreceri in aer liber

0

Când este cald este uşor să te distrezi în aer liber, întrucât nu ai nevoie de prea multe planuri pentru a o face.
Odată cu venirea toamnei nu mai este atât de uşor să te bucuri de natură. Din fericire, tot ce trebuie să faci este să aduci câteva lucruri în plus sau să faci nişte schimbări în curtea ta, şi vei obţine un loc distractiv pentru acest anotimp. Toamna este un motiv bun pentru petreceri, de la cioplitul dovlecilor înainte de Halloween, până la petrecerile date pentru vizionarea meciurilor de fotbal.

Partea cea mai grea nu este cea de a găsi un motiv pentru a sărbători, ci mai degrabă cum o poţi face cu stil.

petreceri in aer liber

Dacă te întrebi cum poţi profita din plin de spaţiul tău în aer liber atunci când temperaturile încep să scadă, aici poţi găsi un ghid de toamnă pentru petreceri în aer liber.

Sistem de iluminat pentru exterior

Soarele stă pe cer mai mult în zilele de vară , ceea ce înseamnă că te poţi bucura de natură fără să ai grija faptului că s-ar putea să rămâi fără lumină. Odată cu schimbarea anotimpului se întunecă din ce în ce mai devreme, şi trebuie să începi să iei în considerare unele opţiuni de îmbunătăţire ale sistemului tău de iluminat de afară. Nişte candelabre de perete moderne poat face ca spaţiu tău în aer liber să fie unul primitor pentru invitaţi. Poţi găsi stiluri care să-ţi mulţumească gusturile în ceea ce priveşte modelul, indiferent că vrei ceva cu linii curate şi margini ascuţite, natural şi cu forme abstracte, sau tradiţionalele candelabre de perete făcute în stil lanternă.

Citeste si: Idei de decoratiuni pentru Halloween

Încălzeşte-te cu lămpi cu sistem de încălzire

Nevoia de sisteme de încălzire pe timp de toamnă depinde de cât de frig se face în zona în care locuieşti. În majoritatea zonelor sistemele de încălzire pentru aer liber sunt utile dacă vrei să îţi petreci seara în natură. În timp ce mulţi dintre noi suntem obişnuiţi cum lămpile cu sistem de încălzire , datorită faptului că le ştim de la restaurantele în aer liber, nu-ţi poţi da seama cât de uşor este să faci rost de unul şi pentru acasă. Fiind suprinzător de rezonabile în ceea ce priveşte preţul, lămpile cu sistem de încălzire fac ca spaţiul tău personal în aer liber să fie numai bun de folosit.

Citeste si: Toamna pe terasa ta

Mâncare şi băuturi de sezon

Dacă vrei să foloseşti toamna în avantajul unei petreceri în aer liber, ar trebui să înveţi nişte reţete de toamnă pentru invitaţii tăi. Plăcinta cu dovleac sau dovleacul la grătar sunt uşor de făcut şi distractiv. Dacă vrei să mergi puţin mai departe şi să previi pericolul vremii răcoroase, poţi fierbe nişte vin cu puţină scorţişoară proaspătă sau poate chiar ţuică .

Citeste si: Improspateaza-ti casa pentru primirea musafirilor
Pentru petreceri în aer liber pe timp de toamnă, cumpără nişte candelabre pentru iluminat exterior, o lampă cu sistem de încălzire şi toarnă-ţi nişte vin fiert. Uşor, nu?

 

Sursa foto: Alinute – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply