Idei de decoratiuni pentru Halloween

0

decoratiuni pentru HalloweenDe câţiva ani această sărbătoare a fost îmbrăţişată şi la noi în ţară. Copii au la grădiniţă şi la şcoală petreceri tematice de Holloween, şi adulţii se distrează făcând petreceri cu costume.
În cazul în care te-ai hotărât să dai acasă o petrecere, sau pur şi simplu să faci o bucurie copilului tău, îţi dăm câteva idei de decoraţiuni pentru Halloween.

Este uşor să exagerezi cu decorul, dar dacă vrei să obţii acelaşi decor fără să cheltuieşti prea mulţi, iată ce ai de făcut:

1. Vopseşte dovlecii în negru, şi pune-i prin casă.

2. Pune pânze pe păianjen false prin toată casa. Rupe ( nu tăia) bucăţi de bumbac şi agaţă-le de obiectele de iluminat, de ramele pozelor, de mese, de rafturi- şi lista continuă.

3. Acoperă-ţi piesele de mobilier cu ceaşafuri albe, pentru a reproduce aspectul unei vechi case bântuite. Împrăştie pudră de talc sau pudră pentru bebeluşi pe suprafaţa cearşafurilor, pentru a creea un nor de praf când oaspeţii vor veni.

4. Găseşte nişte ramuri sau beţe, şi vopseşte-le în negru. Pune-le în nişte vaze înalte. Vor arăta care nişte braţe înfricoşătoare care încearcă să te prindă!

Citeste si: Parfumul de toamna in casa ta

5. Fă poţiuni malefice cu ajutorul substanţelor colorante. Pune nişte crenguţe sau alte componente ale plantelor, în ele, pentru a crea un efect de mister.

6. Înlocuieşte becurile cu altele care emană lumină de altă culoare.

7. Lumânările îşi găsesc locul oriunde de Halloween. Pune-le în dovlecii ciopliţi, sau pune-le în suporturile pentru lumânare- oriunde vrei tu. Trebuie doar să-ţi aduci aminte să nu le laşi nesupravegheate.

8. Decupează forme sinistre, ca cele de liliac, fantome, vrăjitoare, din hârtie neagră şi lipeştele de o lanternă. Plasează-le în mod strategic , pentru a-ţi speria oaspeţii din casă.

9. Umflă baloane albe cu heliu şi colorează-le cu un marker negru gura, ochi, cât mai înfricoşător posibil. Apoi amplasează aceste baloane în dreptul unei surse de lumină, în aşa fel încât acestea să mascheze becul. Poţi spune că ai făcut rost de capete de fantome.

10. Dacă ai doar lumânări albe în casă şi vrei să le dai să le foloseşti ca şi decoraţiuni pentru Halloween, cumpără din magazine o lumânare roşie. Las-o să ardă până se topeşte suficient, şi scurge ceara roşie pe lumânările albe. Vei crea aspectul de lumânări albe însângerate.

Citeste si: Toamna pe terasa ta

Şi nu uita că, pentru musafiri, este important şi aspectul curţii. Amplasează pe alocuri dovleci scobiţi şi mături şi îi vei impresiona de la primii paşi făcuţi în grădina.

Tu ce alte idei interesante ai pentru decoraţiuni pentru Halloween de succes?

 

Sursa foto: chasingmoments – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply