Parfumul de toamna in casa ta

0

parfumul de toamnaFrunzele au început să-şi schimbe coloritul şi deja adie vântul destul de puternic. Grădina ai pregătit-o pentru toamnă, şi acum este rândul casei. E momentul să renunţi la lumânările cu parfum de lavandă, şi să aduci parfumul de toamnă în casă.

Iată cum:

1. Oală cu parfum tomnatec. Pune apă la fiert şi adaugă în oală mere tăiate în două bucăţi, batoane de scorţişoară, cuişoare, coajă de portocală şi orice altceva îţi inspiră miros de toamnă. Aburii emanaţi îţi vor umple casa de parfum.

2. Dovleac la cuptor. Coptul dovelcilor îţi umple casa de parfum. Şi pe lângă asta sunt şi gustoşi, nu?

3. Beţişoare parfumate. Pentru cei comozi există în magazine beţişoare parfumate. Aromele sunt atât de difersificate încât este imposibil să nu găseşti ceva care te duce cu gândul la toamnă.

4. Lumânări înfăşurate în batoane de scorţişoară. Nu ai lumânări parfumate, dar poţi faci singură unele. Ia câteva batoane de scorţişoară şi înfăşoară-le în jurul unei lumânări groase, apoi leagă-le cu sfoară. La căldură parfumul scorţişoarei se răspândeşte în aer şi pe lângă asta, lumânarea astfel înfăşurată dă un aer de romantism încăperii.

5. Ce spui de plăcintă? Încearcă să faci o plăcintă cu mere, dovleac sau prune. Indiferent de alegerea făcută, vei avea în casă un miros plăcut de toamnă.

6. Lumânări cu aromă de cafea. Nu trebuie să cumperi aceste lumânări. Poţi folosi lumânări clasice, dar îngroapă-le până la jumătate în boabe de cafea. Aroma răspândită va fi irezistibilă.

7. Potpourri de toamnă. Îl poti cumpăra sau îl poţi face sigură. Sigur vei găsi în grădină fructe uscate şi plante frumos mirositoare.

8. Portocale şi cuişoare. Aceste două parfurmuri combinate te duc imediat cu gândul la toamnă, plus că vor elimina orice miros neplăcut din casă. Pentru o imagine plăcută, înţeapă coaja portocalelor cu cuisoarele. Poţi crea chiar un model în coajă făcând linii longitudinale, cercuri sau orice altă formă. Foloseşte-ţi imaginaţia.

Tu cum îţi aduci parfumul de toamnă în casă?

 

Sursa: homedit.com

Sursa foto: Dasha Petrenko – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply