Ghid de shopping: 7 piese de mobilier TV la prețuri accesibile

0

Ai decis să achiziționezi un mobilier pentru TV nou, dar nu știi ce să alegi? Pentru a te ajuta să economisești timp, ți-am pregătit 7 sugestii la prețuri accesibile, pe care le poți găsi în magazinele din România.

Dacă living-ul tău are dimensiuni mici, îți recomandăm să alegi o comodă TV cu o lungime mică, dar mai înaltă. Astfel, nu vei ocupa mult spațiu pe podea, dar vei avea suficient loc pentru depozitare. Mai mult, am ales o piesă de mobilier pe roți, pentru a o muta mai ușor.

Kika, 149 lei

Dacă ai animale de companie, cel mai probabil ești în căutare de o comodă TV închisă, pentru mai multă siguranță. Îți recomandăm una din oțel, cu panou superior și poliță din lemn masiv.

Ikea, 599 lei

În cazul în care locuința ta are un stil modern, minimalist, îți recomandăm o comodă TV albă, cu sertare.

JYSK, 799 lei

Pentru iubitorii stilurilor Loft sau industrial, am ales o comodă realizată din metal și lemn. Design-ul său este practic și modern, iar podeaua rămâne liberă, pentru a-ți fi mai ușor să o aspiri și speli.

Mobexpert, 547 lei

Sau poate îți plac piesele de mobilier cu aspect antichizat, situație în care îți propunem această comodă alb cu bej cu 4 sertare.

Vivre, 684 lei

Simplă, dar practică, următoarea comodă TV este modernă, dar în același timp elegantă. Fiind suspendată pe perete, podeaua rămâne liberă.

Somproduct, 479 lei

Nu în ultimul rând, dacă preferi stilul clasic, această comodă albă cu picioare maro și sertare este alegerea ideală.

Maxinova, 690 lei

 

Citește și: 6 semne că e timpul să îți schimbi canapeaua

 

Sursă foto: Unsplash @jenskreuter

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply