(P) Găsește un fișet metalic potrivit pentru tine în doar 5 pași simpli!

0

În funcție de model, rezistență și durabilitate, un fișet metalic poate fi alegerea perfectă pentru a utila orice spațiu de depozitare, chiar și atunci când ne gândim la grădină, garaj, subsol sau podul casei.

Calitatea și caracteristicile funcționale vor influența foarte mult utilitatea acestor piese de mobilier, motiv pentru care va trebui să optezi pentru un fișet metalic adaptat condițiilor specifice de utilizare dacă vrei să faci o investiție inteligentă pe termen lung.

În funcție de spațiul pe care dorești să îl utilezi și de necesitățile specifice de depozitare pe care le ai, poți alege un model de fiset metalic care să acomodeze în mod ideal bibliorafturi, documente, dosare și cărți sau poți opta pentru un model în care să depozitezi scule și unelte, aparatură și echipament tehnic, produse de curățenie sau orice alt tip de obiecte.

Dincolo de adaptarea la cerințele mediului în care este amplasat, este important ca fișetul metalic pe care îl achiziționezi să respecte normele de siguranță. Pentru a te asigura că faci investiția perfectă, nu trebuie decât să respecți următoarele recomandări.

  1. Analizează caracteristicile produsului

Fiecare piesă de mobilier are câteva specificații tehnice aparte, motiv pentru care este necesar să studiezi foarte bine modelele din oferta disponibilă. Numai astfel te poți asigura că vei găsi modelul dorit și că te vei putea bucura de piesa de mobilier pentru o perioadă îndelungată.

Dimensiunea este printre cele mai importante caracteristici ale unei piese de mobilier pentru depozitare. De aceea, trebuie să te orientezi atât în funcție de volumul obiectelor pe care dorești să le depozitezi, cât și în funcție de caracteristicile spațiului pe care vrei să îl utilezi. De regulă, fișetele metalice se încadrează între 500 x 450 x 1.000 de milimetri și 1.800 x 450 x 2.500 de milimetri.

Dacă vrei să amplasezi piesa de mobilier într-un spațiu deschis sau la vedere, atunci ai putea alege o culoare diferită de clasicul gri: galben, albastru, verde, roșu sau portocaliu.

  1. Alege un sistem eficient de închidere

Un detaliu foarte important în cazul fișetelor metalice este sistemul de închidere. Acesta trebuie să fie practic și eficient pentru a oferi o siguranță cât mai ridicată. Multe dintre modelele standard vin cu un sistem de închidere sus-jos în 3 puncte, însă poți personaliza acest detaliu.

  1. Optează pentru un model cu structură rezistentă

Rezistența unui fișet metalic garantează nu numai siguranța lucrurilor depozitate, ci și perioada de timp pentru care poate fi folosită respectiva piesă de mobilier. Astfel, cea mai bună recomandare ar fi să optezi pentru piese fabricate din tablă de oțel profilată cu o grosime de minimum 0,6 milimetri.

  1. Încearcă să afli starea în care este livrat fișetul

Dacă ai asamblat vreodată piese de mobilier, atunci știi cât de anevoios poate fi acest proces. Dacă piesele de mobilier sunt metalice, atunci asamblarea poate fi chiar mai dificilă. În plus, modelele pe care le poți asambla acasă nu sunt cele mai robuste, motiv pentru care ar trebui să alegi întotdeauna fișete metalice care vin în stare asamblată.

  1. Urmărește detaliile specifice de siguranță

În funcție de mediul în care amplasezi piesa de mobilier, dar și de substanțele pe care le depozitezi, modelul de fiset metalic pe care îl alegi ar trebui să fie ignifug, termorezistent, rezistent la coroziune sau chiar rezistent la acțiunea unor agenți chimici puternici.

Pentru a putea alege dintr-o gamă deosebit de diversificată de vestiare, dulapuri și fișete metalice, intră pe Viamond.ro! Acolo vei găsi piese de mobilier durabile, cu dimensiuni și caracteristici tehnice adaptate oricărui mediu și tuturor necesităților de depozitare!

sursa foto: unsplash.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply