Fototapetul, o solutie mereu actuala

0

Avantajele-si-dezavantajele-utilizarii-tapetului-2Fototapetul, in stuatii anume, si tapetul, in general sunt solutii minunate pentru decoratiunile interioare. Tapetul reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de decorare a peretilor fiind mult mai interesant si mai personal fata de clasica vopsea lavabila sau fata de alte elemente folosite pentru acoperirea peretilor. In aceste conditii fototapetul, daca este ales cu grija si pus unde trebuie, este superlativul absoluit si una din cele mai bune solutii.

De ce sa alegi fototapetul?

Este personal si personalizeaza casa si camera. Modelele si imaginile care pot fi folosite sunt practic infinite. Exista posibilitatea de a imprima imaginiile pe care le doresti.

Citeste si: Un dormitor perfect. Trucuri, sfaturi si idei

Fototapetul este util in orice camera, poate fi utilizat si pentru a acoperi alte suprafete drepte fiind perfect in proiectele de reconditionare a mobilierului, a usilor sau a altor obiecte.

Citeste si: Un proiect de bricolaj pentru casa

Fototapetul a avut in urma cu vreo 20 de ani o perioada de glorie, dar cu toate acestea este genul de element in decoratiunile interioare care a fost si va ramane actual. Spre deosebire de tapetul din hartie, fototapetul este confectionat din vinil, ceea ce inseamna ca este mult mai rezistent si in acelasi timp mai usor de intretinut. Este rezistent la apa, lucru care il face o alegere ideala inclusiv pentru baie.

Citeste si: Totul despre stickere pentru pereti

Ca si tapetul, fototapetul se monteaza cu usurinta, dar spre deosebire de acesta fototapetul este folosit pentru acoperirea in scop decorativ un singur perete. Poti sa acoperi o zona de colt, dar si jumatati de perete. Libertatea de decizie si solutiile sunt nenumarate si depind de nevoile tale, de gustul tau si de scopul urmarit – ca de fiecare daca cand este vorba despre decoratiunile interiore.

Citeste si: Decoratiuni interioare ieftine si frumoase

Fototapetul se alege dupa preferinta, dar in functie de camera caruia ii este destinat. ia in calcul ca imaginea ilustrata de fototapetul aplicat o sa stea cu tine pentru multa vreme asa ca fa alegere cu calm, incet si dupa o buna si indelungata chibzuinta. ia in calcul ca o imagine care iti place o sa aiba alta valoare si alta piondere atunci cand o sa acopere un perete intreg, asa ca, desi pare usor, a gasi poza ideala pentru fototapet nu este deloc o decize simpla.

Pe langa avantaje, fototapetul are si dezavantaje. Unul dintre acestea este pretul ridicat, iar al doilea dezavantaj este acela ca, spre deosebire de tapetul obisnuit, fototapetul trebuie sa fie montat pe o suprafata perfect dreapta.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply