Flori de apartament care iti inveselesc casa

0

O casa fara flori este o casa pustie, asa ca o lista cu cateva tipuri de flori de apartament care iti inveselesc casa nu este doar binevenita ci si necesara. Florile sunt elementul de decor care se potrivesc oricarui sezon, care stau bine in vaza sau in ghiveci si care iti schimba complet atmosfera.

Flori de apartament care iti inveselesc casa (1)

Iata cateva flori de apartament care iti inveselesc casa. Le poti tine in vaze, dar cel mai bine se simt in ghivece, evident daca se preteaza pentru a fi tinute in aceste conditii.

Citeste si: Cum cureti praful de pe frunzele plantelor din casa

Trandafirii. Nu exista o floare mai frumoasa decat trandafirul. Aceasta are marea calitate de a se preta pentru orice perioada din an fie ca este vara sau iarna. Trandafirul rosu este la fel de bine o floare de vara, dar si una care sa-ti impodobeasca casa in perioada sarbatorilor de iarna. Nu exista nici o contradictie intre trandafiri si sarbatorile de Craciun. Un truc ca sa-i ajuti sa reziste mai mult este sa le tai coditele oblic si sa adaugi o pastila de aspirina in apa din vaza. Trandafirii usor paliti pot fi complet lasati fara apa. Se vor usca frumos pastrand aroma si culoarea.

Hibiscus. Aceasta este o floare frumoasa, numita si floarea pantof, ce are seturi de petale simple si duble, de la alb, galben, portocaliu, roz si rosu. Florile de hibiscus sunt flori mari in forma de trompeta. Acestea nu doar ca ofera multa bucurie atunci cand te uiti la ele, dar sunt si pe lista cu flori de apartament care iti inveselesc casa.

Citeste si: Plantarea trandafirilor. 5 sfaturi pentru a se prinde

Orhideele. Aceste flori de apartament care iti inveselesc casa pot sa stea forta bine in glastra, dar se preteaza si pentru ghiveci. In plus sunt una din florile care sta foarte bine in dormitor. Orhideea este floarea care semnifica norocul si eleganta si se spune ca aduc bogatia.

CFlori de apartament care iti inveselesc casa (2)rinul. Pe langa faptul ca adauga frumusete in gradina ca plante de efect, crinii au fost considerati importanti in contextul cultural si literar. Florile simbolizeaza puritatea si, in functie de culoarea lor, au diferite semnificatii. Cumpara-ti un crin galben, o floare care simbolizeaza veselia. Cu singuranta ca vei deveni mult mai bucuroasa. Crinii se preteaza pentru ghiveci si te poti bucura de frumusetea lor mai multa vreme. Unele soiuri de crin pot fi fortate sa infloreasca chiar si in timpul iernii.

Citeste si: Plante de interior care infloresc iarna

Craitele fac parte dintre cele mai iubite flori si sunt si printre cele care isi inveselesc casa. In unele parti ale lumii, craitele sunt folosite pentru a decora nunti si ocazii religioase. De fapt, se spune ca doar uitandu-te la aceste plante galbene te poate face sa ai o stare de spirit mult mai buna.

Sursa: magforwomen.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply