Fa camera sa para mai mare. Trucuri utile care functioneaza

0

Esti nemultumita de dimensiunea camerei? Fa camera sa para mai mare, folosind aceste trucuri care functioneaza de fiecare data si care sunt simplu de realizat.

Spatiu pare mai mic in camerele intunecate. In consecinta opusul face camera sa mai mare! Culoarea peretilor, a mobilei, a podelelor si modul in care sunt plasate sursele de lumina artificiala contribuie la imaginea generala si sunt trucuri care fac camere sa para mai mari. Renunta la perdele si draperii daca se poate, si pune in locul lor jaluzele romane. Si nu este nevoie ca totul sa fie alb pentru a obtine aceste rezultate. Lumina este un aliat in decorarea unor incaperi si, din pacate, folosim prea putin potentialul pe care aceasta il are.

Poti sa folosesti orice nuante vrei, trebuie doar sa fie pastelate si luminoase, iar ceva din camera trebuie sa fie alb. Cat mai alb fie ca este pe pereti sau in culoarea pieselor de mobilier.

Mobila cat mai putina. Ne aglomeram cu tot felul de piese de mobilier in care indesam lucruri pe care le folosim extrem de rar sau deloc, apoi ne plangem ca nu avem spatiu. Trebuie sa invatam ca putin inseamna mai bine si ca spatiul o sa devina din ce in ce mai mult o problema. Asa ca daca vrei un decor curat, o camera mare, chiar si intr-un apartament mic, rezuma-te in materie de mobila la strictul necesar iar asta o sa dea iluzia de spatiu.

Alege piese de mobilier cu dubla functie, mese pliante, scaune rabatabile, utilizeaza chibzuit fiecare colt pe care il ai disponibil in camera si depoziteaza intelep doar lucrurile care iti sunt cu adevarat necesare.

Strategia de plasare a pieselor de mobilier din camera. Multa lume considera ca a lipi piesele de mobilier de pereti sugereaza o camera mai mare. Este si nu este adevarat. Lipeste piesele de mobilier de pereti numai in camerele foarte mici cand nu ai o alta posibilitate.

In rest lasa 30 de centimetri intre canapea si perete si o sa fii surpins de efect. Pune piese de mobilier in colturi sau aseza in pozitie oblica unele dintre ele.

Regula de aur este: Simetria este dusmanul unei incaperi mici.

Aceste mici solutii si trucuri care fac camerele sa para mai mari functioneaza de fiecare data.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply