Dormitorul Feng Shui. Ce este esetial

0

Dacă suferi de insomnie, eşti mereu nervoasă şi ai un somn agitat, poate este timpul să iei în calcul principiile decorării Feng Shui pentru dormitorul tău.

Dormitorul tău este un loc privat şi intim, unde trebuie să te relaxezi. Uite câteva sfaturi pentru amenajare  dormitorului.

1. Alegera camerei. Este ideal să stabileşti ca dormitor camera cea mai îndepărtată de uşa de la intrare
În subconştient îţi va inspira mai multă siguranţă, mai multă stabilitate şi protecţie.

2. Culori. Culorile folosite în dormitor trebuie să fie pastelate: crem, alb gălbui, verde pal. Evită cu orice preţ culorile puternice, în special albastrul – care simbolizează apa. Nici roşul nu este potrivit, pentru că va crea tensiune.

3. Oglinda. Experţii Feng Shui spun că nu ar trebui cu niciun preţ să pui oglinzi în dormitor sau în dreptul patului. Dacă se întâmplă să ai una, evită să dormi cu faţa spre ea. Iar dacă este în dreptul patului schimbă-i poziţia.

4.Plante. Pune o plantă într-un colţ al camerei pentru a preveni acumularea de energie în acel loc.

5. Lumina. Lumina este extrem de importantă în Feng Shui. Foloseşte jaluzele care să se deschidă rapid şi uşor dimineaţa – pentru a permite luminii să între în casă – şi care să se închidă noaptea pentru a nu lăsa întunericul de afară să pătrundă în casă.

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply