Pe ce merita sa cheltuiesti in dormitor

0

Intrebare. Pe ce merita sa cheltuiesti in dormitor? Raspunsul specialistilor te va surprinde. Ei spun ca detaliile sunt cele care conteaza in cea mai mare masura.

Personalitatea dormitorlului vine cu ajutorul micilor obiecte ce pot fi schimbate usor atunci cand simti nevoia de a redecora. In ceea ce priveste piesele de baza din dormitor, patul, dulapul de haine si, eventual, noptierele, sunt cele care definesc structura si scopul camerei, dar care vor imprumuta personalitatea oferita de detalii.

Toata atmosfera dormitorului se invarte in jurul a doua elemente cheie – noptiera si asternuturile? Se mai aduga draperiile, covoarele si lumina.

Daca dulapul, prin definitie, nu poate fi scos in evidenta ca element de stilizare a incaperii, fiind un spatiu de depozitare in esenta, trucurile de stil incep de la noptiera – cel mai vizibil element din acest pachet – si ceea ce acopera patul, asternuturile.

Sfatul nostru este sa alegi in primul rand modelul de noptiera in jurul careia sa tesi apoi povestea camerei in care dormi. Opteaza pentru noptiere cat mai elegante pentru dormitor si nu te sfii sa investesti mult in ele, sunt de folos si dau un aer aparte incaperii.

Pe de alta parte, nimic nu este mai frumos si mai relaxant decat sa te rasfeti seara intre asternuturi de bumbac sau, si mai bine, damasc. Asa ca investeste in ele pentru ca vor arata bine si vor rezista mult in timp, iar cand ai nevoie de o mica schimbare de culoare nu ezita sa o faci cu ajutorul pernelor. Si al numarului acestora.

In ceea ce priveste lenjeria un amanunt. Cea cu modele este foarte simpatica si foarte practica, dar nimic nu egaleaza frumusetea asternuturilor albe sau intr-o singura culoare.

La capitolul idei de amenajare pe care merita sa investesti acestea pot sa fie un cufar, ideal a-ti depozita asternuturile, pe care il poti pune in fata patului – iti vei rezolva problema si vei si un aspect mult mai stilat incaperii. In plus ai si un loc unde te poti aseza.

Sursa foto: pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply