DIY: O biblioteca din sertare

0

biblioteca din sertare (1)Reciclarea trebuie sa fie o preocupare pentru fiecare dintre noi, iar biblioteca din sertare este o dovada si o provocare. Poti face aceasta biblioteca din sertare fie in camera copiilor, fie in hol, dar merge foarte bine si in baie si in bucatarie si in camera de zi.

Sertarele le poti lua de la orice piese de mobilier veche la care renunti si nu trebuie sa fie identice. Dimensiunile si formele diferite ale sertarelor sunt chiar binevenite.

Citeste si: Suport pentru prosoape

O bibiloteca din sertare este un mod ingenios de a recupera material lemnos, de a face ceva cu propriile tale maini pentru casa si o foarte buna solutie de decor care iti ofera spatiu de depozitare in plus. Asezand sertarele in mod organizat iti poti face o biblioteca modulara extrem de simplu.

Citeste si: Un proiect de bricolaj pentru casa

Curata bine lemnul si, in functie de calitatea acestuia il poti lasa asa cum este sau il poti lacui. Daca lemnul este patat si deteriorat poti vopsi fiecare sertar. Poti folosi aceeasi culoare sau nuante apropiate care sa se combine frumos intre ele.

Citeste si: O sticla de plastic si pauza de joaca

Ultimul pas este sa fixezi in perete fiecare din aceste sertare, in mod organizat pentru a definitiva biblioteca din sertare.

Citeste si: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply