Dining pigmentat cu nuanțe magnifice

0

Dining pigmentat cu nuanțe magnifice – Un melanj de culori tari și piese cu design fantezist, asociat unor elemente arhitectonice vintage, va da încăperii un aer shabby chic. Dozează cu atenție accentele deco, astfel încât rezultatul să fie coerent și îmbietor.

Amazilia_19_ER

Farmecul acestui dining este dat de imprimeurile joviale. Tapetul este din hârtie și costă 452 lei/rola (L 1.000 x l 68,6 cm), iar țesătura imprimată cu fluturi multicolori este din bumbac și are prețul de 463 lei/ml (l 140 cm). Ambele fac parte din colecția Amazilia, a brandului Harlequin, disponibil la noi prin La Maison.

Pentru ca ambientul să fie unul rafinat, exploatează pe cât este posibil atuurile arhitectonice ale camerei. Astfel, dacă încăperea are o înălțime generoasă, fixează câteva grinzi din lemn puțin prelucrat. În cazul ferestrelor, este de preferat să optezi pentru unele cu tâmplărie din lemn. Ușile și ferestrele casetate vor conferi un plus de originalitate proiectului. Tâmplărie din lemn sau din aluminiu cu aspect de fibră lemnoasă găsești la Fenestela 68 sau la Gealan. Vino în contrapartidă cu piese ori cu imprimeuri grafice din alt registru stilistic. Orientează-te către unele contemporane ori exotice, deoarece compoziția contrastantă din  punct de vedere estetic va scoate și mai mult în evidență personalitatea obiectelor. Astfel de piese de mobilier găsești la Innova Interiorism sau la Roma 62, iar corpuri de iluminat cu look excentric la Eva Light și 

A[r]telier Design.

Amazilia_20_ER

O bună corelare între priveliștea exterioară și decorul din diningul tău va face atmosfera relaxantă și agreabilă. Când în cadru există țesături cu pattern elaborat, este bine ca fundalul acestora să aibă aceeași nuanță.

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Articolul cu titlul Dining pigmentat cu nuanțe magnifice a fost publicat în revista Casa Lux nr. 7/2015.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply