Depozitarea prosoapelor. 6 idei pentru o baie frumoasa

0

O baie, indiferent de mărime, formă și design interior, trebuie să fie bine organizată și să funcționeze pe baza unui sistem simplu și funcțional. Prosoapele ocupă adesea mult spațiu și pot fi incomode. Soluția este să gasești cele mai bune metode pentru a le organiza și depozita.

Iată 6 idei pentru depozitarea prosoapelor în baia ta cea frumoasă.

Depozitarea prosoapelor. 6 idei pentru o baie frumoasa

1. Pune-le în cutii

Depozitarea prosoapelor în cutii poate fi foarte practică. Le poți împături, unul câte unul, și le poți pune pe un raft, într-un suport bine fixat sau într-o cutie, pe podea. Poți atașa niște mânere cutiei pentru ca aceasta să fie ușor de mutat, sau agăța pentru a economisi spațiul podelei.

2. Suporturi pentru prosoape

Suporturile pentru prosoape sunt similarea celor pentru vinuri. Fiecare prosop poate fi împăturit și depozitat într-unul dintre compartimente , astfel putând să economisești spațiu, punându-le pe toate într-un singur loc. Mai mult de atât, acest sistem îți permite un acces mai ușor la prosoape atunci când ai nevoie de ele.

3. Firida, loc de depozitare

Într-o baie, firida ajută foarte mult. Ea reprezintă un spațiu de depozitare construit în perete. Sunt spații excelente de depozitare a prosoapelor, precum și a șampoanelor și altor obiecte. Poți avea firide închise cu o ușă de sticlă sau ceva mai puțin transparent, sau fără niciuna.

4. Suporturi fixate în perete

 

Din moment ce prosoapele sunt necesare unei băi, ai putea la fel de bine să le aranjezi într-o manieră placută. Poți opta pentru o multitudine de variante, acestea putând varia de la sistemele de rafturi montate în perete la alte designuri similare. Aceasta este o opțiune adecvată băilor mai spațioase.

5. Sub chiuvetă

Spațiul de sub chiuvetă este un spațiu nefolosit. Dar îl poți transforma într-un spațiu perfect de depozitarea a prosoapelor. Poți construi câteva rafturi și poți opta pentru un dulăpior de baie sau o masă de toaletă. De asemenea, poți folosi cutii, coșuri și alte recipiente pe care le poți depozita sub chiuvetă și ascunde după draperii.

6. Dulapuri pentru prosoape

O altă soluție practică presupune deținerea unui dulap pentru proasoape sau unui sistem de rafturi. Pune prosoapele unul peste celălalt și aranjează-le frumos și undeva de unde să fie ușor de luat. Celelalte rafturi pot fi folosite pentru depozitarea altor necesități, sau le poți împărți pe grupuri în funcție de culoare, mărime, etc.

Tu cum îţi depozitezi prosoapele?

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply